Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Πρόγραμμα μουσικών εκδηλώσεων από τον IANO στη Σταδίου

Μήνας μουσικής χαρακτηρίζεται ο Ιούνιος για τον ΙΑΝΟ που έχει οργανώσει ένα πλούσιο πρόγραμμα μουσικών εκδηλώσεων στην Σταδίου, στην Αθήνα, με τη συμμετοχή γνωστών και αγαπημένων καλλιτεχνών και των σημαντικότερων εκπροσώπων της νέας γενιάς δημιουργών.

Οι εκδηλώσεις εντάσσονται στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής και περιλαμβάνουν συναντήσεις με καλλιτέχνες, αφιερώματα, παρουσιάσεις CD κ.α.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, αλλά και η Παυλίνα Βουλγαράκη, ο Γιώργος Περρής με τον Δημήτρη Σαμόλη, ο Γιώργης Χριστοδούλου, ο Χρίστος Θεοδώρου με την Βικτωρία Ταγκούλη και την Έλενα Παπανικολάου αλλά και οι νέοι δημιουργοί της 4ης Ακρόασης της Μικρής Άρκτου Γιάννης Βασιλόπουλος, Θανάσης Βούτσας, Μιχάλης & Παντελής Καλογεράκης, Πολυξένη Καράκογλου, Σπύρος Παρασκευάκος και Δήμητρα Σελεμίδου, θα βρεθούν όλοι στον ΙΑΝΟ.

Επίσης, ο ΙΑΝΟΣ διοργανώνει διαγωνισμό και ένας τυχερός νικητής θα ταξιδέψει με την AEGEANστο Λονδίνο

για να παρακολουθήσει ζωντανά τη συναυλία των U2 στο Twickenham Stadium την Κυριακή 9 Ιουλίου, με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΙΑΝΟΥ.
Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

 

Πέμπτη 1 Ιουνίου

ΥΠΟΓΡΑΦΗ CD| Ώρα: 19.00-20.00

Χρίστος Θεοδώρου, Βικτωρία Ταγκούλη, Έλενα Παπανικολάου στον ΜΟΥΣΙΚΟ ΙΑΝΟ

Κυκλοφόρησε πριν από ένα μήνα, από την Μικρή Άρκτο και μέχρι σήμερα έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές. Ο νέος δίσκος του Χρίστου Θεοδώρου σε στίχους Μιχάλη Γελασάκη & Πάνου Σουρνούνη και ποίηση Ζαχαρία Παπαντωνίου, Ναπολέοντα Λαπαθιώτη και Διαλεχτής Ζευγώλη-Γλέζου, έχει τίτλο Καρδιά Μισή και έχει ήδη παρουσιαστεί στον ΙΑΝΟ με τεράστια επιτυχία.

Ο συνθέτης, μαζί με τις ερμηνεύτριες Βικτωρία Ταγκούλη και Έλενα Παπανικολάου, θα βρίσκονται στον Μουσικό ΙΑΝΟ και θα σας περιμένουν για να σας ξεναγήσουν στον μαγικό κόσμο της “Καρδιάς Μισής”, με όλη τους την καρδιά!

Τρίτη 6 Ιουνίου

ΥΠΟΓΡΑΦΗ CD| Ώρα: 19.00-20.00

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στον ΜΟΥΣΙΚΟ ΙΑΝΟ

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής του περιοδείας στις 22 Ιουνίου (Κηποθέατρο Παπάγου), θα συναντήσει τους θαυμαστές του στον Μουσικό ΙΑΝΟ, με καλοκαιρινή διάθεση και ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο «Κοίτα Με» σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου.

Σάββατο 10 Ιουνίου

ΥΠΟΓΡΑΦΗ CD| Ώρα: 13.00-14.00

Ο Παντελής Θαλασσινός στον ΜΟΥΣΙΚΟ ΙΑΝΟ

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός Παντελής Θαλασσινός θα βρεθεί αποκλειστικά στον Μουσικό ΙΑΝΟ για να συναντήσει φίλους και θαυμαστές, συμμετέχοντας στον εορταστικό Ιούνιο του ΙΑΝΟΥ!

Δευτέρα 12 Ιουνίου | Ώρα: 21.30
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ CD «Τρίτη έξοδος»
Γιάννης Βασιλόπουλος, Σπύρος Παρασκευάκος & Δήμητρα Σελεμίδου

Η Μικρή Άρκτος και ο ΙΑΝΟS σας προσκαλούν στην παρουσίαση του CD «Τρίτη έξοδος» σε στίχους του Γιάννη Βασιλόπουλου, μουσική του Σπύρου Παρασκευάκου και ερμηνεία της Δήμητρας Σελεμίδου. Καρπός καλλιτεχνικής σχέσης τεσσάρων χρόνων, η «Τρίτη Έξοδος» του δεκαοκτάχρονου στιχουργού, του τριαντάχρονου συνθέτη και της εικοσάχρονης ερμηνεύτριας, παιδιών της 4ης Ακρόασης της Μικρής Άρκτου, αποτελεί την ειλικρινή κατάθεση τριών νέων καλλιτεχνών που, ανοίγοντας διάλογο με το σήμερα, εκθέτουν τόσο τις ανησυχίες όσο και τα αιτήματά τους.

Είσοδος ελεύθερη. Θα μεταδίδεται ζωντανά από το IANOS RADIO

Πέμπτη 15 Ιουνίου

ΥΠΟΓΡΑΦΗ CD | Ώρα: 19.00-20.00

Ο Γιώργης Χριστοδούλου στον ΜΟΥΣΙΚΟ ΙΑΝΟ

Ίσως ένας από τους πιο επιτυχημένους δίσκους της φετινής χρονιάς, ήταν “Ο ΑΤΤΙΚ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ” του Γιώργη Χριστοδούλου. Ένα ταξίδι με γνωστά αλλά και άγνωστα τραγούδια του Αττίκ στις παρισινές γειτονιές των αρχών του 20ου αιώνα. Ο Γιώργης Χριστοδούλου, θα βρίσκεται στον Μουσικό ΙΑΝΟ με παρισινή διάθεση και πολλές εκπλήξεις.

Παρασκευή 16 Ιουνίου | Ώρα: 20.30

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ

Με αφορμή τον ΜΗΝΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ο ΙΑΝΟS διοργανώνει ένα μεγάλο αφιέρωμα στη Μουσική για το Θέατρο και τον Κινηματογράφο με τη συμμετοχή σημαντικών δημιουργών και ερμηνευτών.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Νίκος Θρασυβούλου.

Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr

Είσοδος ελεύθερη.

Δευτέρα 19 Ιουνίου

ΥΠΟΓΡΑΦΗ CD| Ώρα: 19.00-20.00

Ο Διονύσης Σαββόπουλος στον ΜΟΥΣΙΚΟ ΙΑΝΟ

Ο Διονύσης Σαββόπουλος δεν χρειάζεται συστάσεις! Τον ξέρουμε και μας ξέρει! Και μας δίνει την αποκλειστική δυνατότητα να τον γνωρίσουμε από κοντά, στον ΜΟΥΣΙΚΟ ΙΑΝΟ. Σας περιμένουμε!

Τρίτη 20 Ιουνίου

ΥΠΟΓΡΑΦΗ CD | Ώρα: 19.00-20.00

Η 4η Ακρόαση της Μικρής Άρκτου στον ΜΟΥΣΙΚΟ ΙΑΝΟ

Επτά εξαιρετικοί δημιουργοί που ξεχώρισαν μέσα από την 4η Ακρόαση της Μικρής Άρκτου, έρχονται στον Μουσικό ΙΑΝΟ και γιορτάζουν μαζί μας την μουσική, την ποίηση και το τραγούδι. Γιάννης Βασιλόπουλος, Θανάσης Βούτσας, Μιχάλης & Παντελής Καλογεράκης, Πολυξένη Καράκογλου, Σπύρος Παρασκευάκος και Δήμητρα Σελεμίδου, μεταφέρουν την φρεσκάδα της νιότης τους μαζί με την 20χρονη εμπειρία της Μικρής Άρκτου, με την οποία ξεκίνησαν την δισκογραφική τους πορεία τους.

Τετάρτη 21 Ιουνίου

ΥΠΟΓΡΑΦΗ CD στον Μουσικό ΙΑΝΟ| Ώρα: 19.00-20.00

ΕΚΔΗΛΩΣΗ | Ώρα: 20.30

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στις Συναντήσεις Με Μουσικούς στον ΙΑΝΟ

Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής και η Τασούλα Επτακοίλη υποδέχεται στις «Συναντήσεις με Μουσικούς» την Ελευθερία Αρβανιτάκη, για μια συζήτηση σε πρώτο πρόσωπο για τη ζωή και το έργο της. Αν θέλετε να την συναντήσετε από κοντά, να φωτογραφηθείτε μαζί της και να σας υπογράψει τα CD της, θα την βρείτε στις 19.00 στον Μουσικό ΙΑΝΟ.

Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr.

Είσοδος ελεύθερη

Παρασκευή 23 Ιουνίου

ΥΠΟΓΡΑΦΗ CD | Ώρα: 19.00-20.00

Η Παυλίνα Βουλγαράκη στον ΜΟΥΣΙΚΟ ΙΑΝΟ

Δυναμική, μοντέρνα και πρωτότυπη. Η Παυλίνα Βουλγαράκη έρχεται στον Μουσικό ΙΑΝΟ και γιορτάζει μαζί μας. Η νεαρή και ταλαντούχα τραγουδοποιός και τραγουδίστρια εκφράζεται έξω από τα συνηθισμένα και κάπου εκεί, θα συναντηθούμε με την μουσική και τους στίχους της!

Πέμπτη 29 Ιουνίου

ΥΠΟΓΡΑΦΗ CD στον Μουσικό ΙΑΝΟ| Ώρα: 19.00-20.00

ΕΚΔΗΛΩΣΗ | Ώρα: 20.30

Γιώργος Περρής & Δημήτρης Σαμόλης στις Συναντήσεις Με Μουσικούς στον ΙΑΝΟ

Η Τασούλα Επτακοίλη συνομιλεί με δύο σημαντικούς εκπροσώπους της νέας γενιάς του ελληνικού τραγουδιού, τον Γιώργο Περρή και τον Δημήτρη Σαμόλη. Γιατί ο παλιός είναι αλλιώς αλλά και ο νέος είναι ωραίος! Από τις 19.00 θα βρίσκονται στον Μουσικό ΙΑΝΟ και θα έχετε τη δυνατότητα να τους γνωρίσετε καλύτερα, να φωτογραφηθείτε μαζί τους και να σας υπογράψουν τα CD τους.

Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr.

Είσοδος ελεύθερη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ