Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
16.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Φιλανθρωπικό πολυθέαμα με ποικίλες δράσεις στο Πανόραμα

Ένα ποιοτικό πολυθέαμα με αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα και με είσοδο ελεύθερη για το κοινό στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε» του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού Σκάι διοργανώνει στις 11 Ιουνίου  ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη σε συνεργασία με το 2ο  Σύστημα   Αεροπροσκόπων  Πανοράματος.

Το παρών τους στην εκδήλωση, με ώρα έναρξης στις 11 το πρωί και λήξη στις 5 το απόγευμα, θα δώσουν αθλητικές τοπικές ομάδες ποδοσφαίρου, αντισφαιρίσεως, βόλεϊ, χάντμπολ, ξιφασκίας, όπως επίσης και οι αεροπρόσκοποι Πανοράματος που εκτός από ρόλο οικοδεσπότη, θα οργανώσουν διάφορες αθλητικές δραστηριότητες και ομαδικά παιχνίδια.

Επιπλέον στις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα Λίτσα Φωκίδη, στο Αμφιθέατρο Σταύρος Κουγιουμτζής και στο Φουαγιέ του Πολιτιστικού Κτηρίου του Δημαρχείου, -ενώ για τις ανάγκες της εκδήλωσης θα χρησιμοποιηθεί ο προαύλιος  χώρος, καθώς και το  πάρκινγκ  του Δημαρχείου,- θα συμμετέχουν μουσικά σχήματα από το Ωδείο Πανοράματος, ενώ θα γίνονται και επιδείξεις ρομποτικής.

Επιπλέον στη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν δράσεις συγκέντρωσης τροφίμων, φαρμάκων και ρούχων για τους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη, υποτροφιών για παιδία που θέλουν να σπουδάσουν και δεν μπορούν λόγω οικονομικών δυσκολιών, διοργάνωση εθελοντικών αιμοδοσιών καθώς και περιβαλλοντικές δράσεις όπως δενδροφυτεύσεις, ποτίσματα και καθαρισμοί.

Στόχος της πρωτοβουλίας αλληλεγγύης είναι η άμεση ανακούφιση των ευπαθών κοινωνικά ομάδων και στο πλαίσιο αυτό θα ζητηθεί τόσο από τους επισκέπτες και από μεγάλα Super Markets της περιοχής να προσφέρουν χορηγία ώστε να συγκεντρωθούν τρόφιμα και ανθρωπιστικό υλικό για τους άπορους συμπολίτες μας.

Προκειμένου να υπάρξει ευρεία συμμετοχή του κοινού και επιτυχής διεξαγωγή της εκδήλωσης ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη θα συμβάλει στην ενημέρωση των δημοτών και κατοίκων του Δήμου αλλά και τις ευρύτερης περιοχής.

«Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που συμμετέχουν, τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ,  καθώς και το 2ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Πανοράματος και προσκαλούμε μικρούς και μεγάλους σε αυτή τη μεγάλη γιορτή αλληλεγγύης και ανθρωπιάς  που διοργανώνουμε για τους συνανθρώπους μας. Πριν τις καλοκαιρινές διακοπές μας αρκεί να σκεφτούμε ότι υπάρχουν ελληνικές οικογένειες που στερούνται όχι μόνο αυτή τη χαρά, αλλά και βασικές καθημερινές ανάγκες ώστε να συνδράμουμε στο βαθμό που ο καθένας μας μπορεί» σημειώνει ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Να σημειωθεί ότι το 2ο Σύστημα Αεροπροσκόπων θα αναλάβει εξ ολοκλήρου την  οργάνωση (μουσικά, θεατρικά, αθλητικά, ψυχαγωγικά δρώμενα) της εκδήλωσης, την επικοινωνία στα μέλη του Συλλόγου του, θα αναζητήσει χορηγούς για τον επίτευξη του φιλανθρωπικού σκοπού της εκδήλωσης,  ενώ θα αναλάβει  το κόστος της αμοιβής που θα χρειασθεί για τη συμμετοχή  Αθλητικών,  Πολιτιστικών,  και  Ψυχαγωγικών σχημάτων στην εκδήλωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ