Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Παρουσίαση του βιβλίου «Νικ δε Γκρηκ» στον πολυχώρο Μαλλιάρης Παιδεία «Ανατόλια»

Το βιβλίο του Χαράλαμπου Βοΐδη με τίτλο «Νικ δε Γκρηκ» (εκδόσεις iWrite) παρουσιάζεται την Πέμπτη 15 Ιουνίου, ώρα 19.00’, στον πολυχώρο Μαλλιάρης Παιδεία «Ανατόλια» (Δημητρίου Γούναρη 39, Καμάρα).

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο επαγγελματίας παίκτης πόκερ Κωνσταντίνος “arxigos” Νάνος και ο συγγραφέας, ενώ αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η σκηνοθέτης Αλεξάνδρα Θεολόγου.

Την εκδήλωση, που διοργανώνεται από τα βιβλιοπωλεία Μαλλιάρης Παιδεία σε συνεργασία με τις εκδόσεις iWrite, θα προλογίσει εκπρόσωπος του Pokerland.

Περίληψη

Το βιβλίο αποτελεί τη βιογραφία του Νικόλαου Ανδρέα Δάνδολου ή καλύτερα γνωστού ως “Νικ δε Γκρηκ”, ο οποίος υπήρξε ο μεγαλύτερος και διασημότερος τζογαδόρος της εποχής του στην Αμερική. Γεννήθηκε στην Κρήτη και μεγάλωσε στη Σμύρνη όπου και σπούδασε στα καλύτερα σχολεία. Πριν τα είκοσί του θα εγκατασταθεί μόνιμα στις Η.Π.Α. Εξαιτίας της χαρισματικής του προσωπικότητας θα οδηγηθεί σε έναν εκρηκτικό και μοναδικό τρόπο ζωής, στον οποίο η αγάπη του για τον τζόγο, η φιλοσοφία και το ωραίο φύλο εκφράζονται με ασυνήθιστο και αντισυμβατικό τρόπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ