Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
14.1 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

O «Νικ δε Γκρηκ» στον πολυχώρο Μαλλιάρης Παιδεία «Ανατόλια»

Η βιογραφία του Νικόλαου Ανδρέα Δάνδολου ή καλύτερα γνωστού ως “Νικ δε Γκρηκ”, ο οποίος υπήρξε ο μεγαλύτερος και διασημότερος τζογαδόρος της εποχής του στην Αμερική παρουσιάζεται στο βιβλίο του Χαράλαμπου Βοΐδη με τίτλο «Νικ δε Γκρηκ» (εκδόσεις iWrite), που παρουσιάστηκε σήμερα Πέμπτη 15 Ιουνίου, το βράδυ στον πολυχώρο Μαλλιάρης Παιδεία «Ανατόλια» (Δημητρίου Γούναρη 39, Καμάρα).

Παρόν στην εκδήλωση ήταν ο επαγγελματίας παίκτης πόκερ Κωνσταντίνος “arxigos” Νάνος, ο οποίος αποκάλυψε ορισμένα από τα συναισθήματα των παικτών ενώ ο συγγραφέας περιέγραψε χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του «Νικ». Αποσπάσματα διάβασε η σκηνοθέτης Αλεξάνδρα Θεολόγου και προλόγισε εκπρόσωπος του Pokerland.

Η  εκδήλωση, διοργανώθηκε από τα βιβλιοπωλεία Μαλλιάρης Παιδεία σε συνεργασία με τις εκδόσεις iWrite.

Περίληψη

Το βιβλίο αποτελεί τη βιογραφία του Νικόλαου Ανδρέα Δάνδολου ή καλύτερα γνωστού ως “Νικ δε Γκρηκ”, ο οποίος υπήρξε ο μεγαλύτερος και διασημότερος τζογαδόρος της εποχής του στην Αμερική. Γεννήθηκε στην Κρήτη και μεγάλωσε στη Σμύρνη όπου και σπούδασε στα καλύτερα σχολεία. Πριν τα είκοσί του θα εγκατασταθεί μόνιμα στις Η.Π.Α. Εξαιτίας της χαρισματικής του προσωπικότητας θα οδηγηθεί σε έναν εκρηκτικό και μοναδικό τρόπο ζωής, στον οποίο η αγάπη του για τον τζόγο, η φιλοσοφία και το ωραίο φύλο εκφράζονται με ασυνήθιστο και αντισυμβατικό τρόπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ