Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

«Μαγνησιώτικα σταυροδρόμια» με Ντιλέκ Κοτς και άλλες εκδηλώσεις

Ο Κοινωνικός και Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Δέλτα, η Δημοτική Κοινότητα Νέας Μαγνησίας και ο Σύλλογος Μικρασιατών Ιωνίας «Ηρόδοτος» διοργανώνουν τα «Μαγνησιώτικα Σταυροδρόμια», από 22 έως 30 Ιουνίου 2017, ώρα 8.30 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Ν. Μαγνησίας Θεσσαλονίκης.
– Η έναρξη των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22/6 με τη συναυλία της δημοφιλούς ερμηνεύτριας Dilek Koc, γνωστής στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στο σάουντρακ της ταινίας «Πολίτικη Κουζίνα». Πριν από τη συναυλία θα πραγματοποιηθεί το έθιμο του Κλήδονα.
-Την Παρασκευή 23/6, στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων Δημοτικής Κοινότητας Ν. Μαγνησίας, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση χορωδιών.
– Το Σάββατο 24/6, στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων Δημοτικής Κοινότητας Ν. Μαγνησίας, θα πραγματοποιηθεί συναυλία – αφιέρωμα στο Σταύρο Ξαρχάκο.
– Τέλος, την Τετάρτη 28/6 και την Παρασκευή 30/6, στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων Δημοτικής Κοινότητας Ν. Μαγνησίας, θα πραγματοποιηθεί η παράσταση «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» από την θεατρική ομάδα του Συλλόγου Μικρασιατών Ιωνίας «Ηρόδοτος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ