Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
28.5 C
Thessaloniki
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
spot_img

Επίσκεψη σε ασθενείς πατέρες από την Επιτροπή Ισότητας Φύλων Ωραιοκάστρου

Συμβολική επίσκεψη με αφορμή την Γιορτή του Πατέρα, που γιορτάζεται κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου, πραγματοποίησαν (στις 18 Ιουνίου) ο πατήρ Εμμανουήλ Κοντάκης  εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Παλαιοκάστρου και η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Φύλων Ωραιοκάστρου κ. Γεράκη Βικτωρία σε ασθενείς πατεράδες του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του νοσοκομείου κ Βασίλειο Παπά και τον επίτροπο της Ενορίας του Αγίου Αθανασίου Παλαιοκάστρου κ Δημήτρη Γκιουζέλη, μεταφέρθηκαν ευχές και του  δημάρχου Ωραιοκάστρου κ Αστέριου Γαβότση για καλή και γρήγορη ανάρρωση.

Η επίσκεψη έγινε στην Β’ Ουρολογική Α.Π.Θ και στην Β’ Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου, σε 60 ασθενείς πατεράδες, και σε άριστη συνεργασία με τις προϊσταμένες και το νοσηλευτικό προσωπικό μοιράστηκαν προσευχητάρια, σταυρουδάκια και εικονίτσες από τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως Βαρνάβα καθώς  λουλούδια και βιβλία χορηγία του φυτώριου “Garden art” στη συμμαχική Ωραιοκάστρου και των βιβλιοπωλείων «Μαλλιάρης Παιδεία», αντίστοιχα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ