Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
21.5 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Τιμήθηκε ο Απόστολος Τζιτζικώστας από την Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης, Καμπανίας

Με το χρυσό Σταυρό του Αποστόλου Παύλου τιμήθηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας σε ειδική τελετή της Ιεράς Μητρόπολης Βέροιας, Ναούσης και Καμπανίας, για την προσφορά του στην περιοχή της Ημαθίας, από το Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα.

Η βράβευση έγινε το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας 26 Ιουνίου, παρουσία πλήθους κόσμου, και κατά το χαιρετισμό του ο κ. Παντελεήμονας ευχαρίστησε θερμά τον περιφερειάρχη «για την ενεργό συμπαράστασή του στην προώθηση των έργων και των προγραμμάτων στην περιοχή και στη Μητρόπολη. Τιμούμε τον Απόστολο Τζιτζικώστα γιατί τα έργα του είναι έργα ειρήνης που συμβάλουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των πολιτών μιας μεγάλης Περιφέρειας της πατρίδας μας. Μιας Περιφέρειας με ιστορία και πολιτισμό, που αποτελεί πόλο έλξης για τα εκατομμύρια των ανθρώπων που την επισκέπτονται και για εκείνους που μελετούν την ιστορία της με σεβασμό και αγάπη».

Στην αντιφώνηση του ο κ. Τζιτζικώστας αναφέρθηκε στα «Παύλεια», ένα θεσμό, ο οποίος κάθε χρόνο εξελίσσεται και μεγαλώνει. Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας υπογράμμισε τη σημαντικότατη συμβολή του Μητροπολίτη Βέροιας, Ναούσης και Καμπανίας στην πρόοδο και ανάπτυξη του θεσμού, που λαμβάνει χώρα για 23η χρονιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ