Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Προβολές στους θερινούς κινηματογράφους Νεάπολης-Συκεών

Με την παιδική ταινία «Τραγούδα/Sing», που θα ενθουσιάσει τους λιλιπούτειους θεατές, και τη νοτιοκορεάτικης παραγωγής πολιτική ταινία «Το δίχτυ», που περιγράφει τη κατάσταση στην κορεατική χερσόνησο, συνεχίζονται σήμερα Δευτέρα 3 Ιουλίου, μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, οι προβολές στους θερινούς κινηματογράφους του δήμου Νεάπολης-Συκεών.

Το Σινέ Άλσος στη Δ.Ε. Συκεών και το Σινέ Παράδεισος στη Δ.Ε. Νεάπολης περιμένουν τους θεατές για να απολαύσουν τις ταινίες της εβδομάδας, μέσα σε καταπράσινες οάσεις δροσιάς, προσφέροντας στο κοινό μια εναλλακτική πρόταση ψυχαγωγίας και χαλάρωσης μέσα στο καλοκαίρι.
ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ
► «Τραγούδα/Sing»
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γκαρθ Τζένινγκς
ΜΕ ΤΙ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ: Θέμη Γεωργαντά, Γιάννη Χατζηγεωργίου, Τζωρτζίνα Λιώση, Ντένη Μακρή, Σπύρου Μπιμπίλα
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 108΄
ΘΕΜΑ: Σε έναν κόσμο σαν τον δικό μας, αλλά κατοικημένο αποκλειστικά από ζώα, ο Μπάστερ Μουν, ένα ζωηρό κοάλα, προεδρεύει σε ένα πάλαι ποτέ μεγάλο θέατρο, που όμως περνάει μεγάλη κρίση. Μπορεί να είναι λίγο πονηρούλης και απατεωνάκος, αλλά αγαπάει το θέατρό του όσο τίποτα άλλο, και θα κάνει τα πάντα για να το διατηρήσει. Αυτό που του έρχεται στο μυαλό, μήπως και σώσει την κατάσταση, είναι να διοργανώσει τον μεγαλύτερο τραγουδιστικό διαγωνισμό του κόσμου. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες, ένα εκκεντρικό γουρούνι με γερμανική προφορά, μια ντροπαλή ελεφαντίνα με τη θεσπέσια φωνή και ο Έντι, ο πιστός φίλος, το πρόβατο, που ζωντανεύουν μοναδικά κάποιους από τους βασικούς χαρακτήρες της ταινίας.
► «Το δίχτυ/The net/Geumul»
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κιμ Κι Ντουκ
ΠΑΙΖΟΥΝ: Ράιο Σέουνγκ Μπουμ, Λι Γουόν Γκουν, Κιμ Γιουνγκ Μιν, Τσόι Γκούι Χουά
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 114’ (Άνω των 12)
ΘΕΜΑ: Ένας φτωχός ψαράς από τη Βόρεια Κορέα ξεκινά, όπως κάθε πρωί, για ψάρεμα. Το δίχτυ του πιάνεται στη μηχανή και η βάρκα του παρασύρεται στα ύδατα της Νότιας Κορέας. Το πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι αυτό το ατυχές γεγονός στην κορεατική χερσόνησο θα φανεί αμέσως μετά, όταν στην άλλη πλευρά της, στη Νότια Κορέα, καλοθελητές αξιωματικοί κάνουν τα πάντα για να τον χρίσουν κατάσκοπο του καθεστώτος της Βό-ρειας Κορέας. Ανακρίσεις και βασανιστήρια θα κάνουν έναν αγράμματο ψαρά να αναζητά το νόημα στον πολιτισμό και την ελευθερία που διατείνονται και οι δύο πλευρές ότι κυριαρχούν στη χώρα τους.
INFO:
ΣΙΝΕ «ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ»: Νεάπολη, περιοχή Στρεμπενιώτη – Τηλ.: 2310.631700
ΣΙΝΕ «ΑΛΣΟΣ»: Συκιές, Δενδροφυτεία – Τηλ.: 2310.200190
ΠΡΟΒΟΛΕΣ: 9.30 μ.μ.
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 5 ευρώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ