Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
12.1 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img

«Ανθισμένες Μανόλιες» με ευαισθησία και χιούμορ…στην Πολίχνη

Η Πειραματική Σκηνή των εργαστηρίων του δήμου Νεάπολης-Συκεών αρχίζει τις περιοδείες με το θεατρικό έργο «Ανθισμένες Μανόλιες». Η αρχή γίνεται την ερχόμενη Κυριακή, 9 Ιουλίου, με παράσταση στο ανοιχτό θέατρο «Κρύας Βρύσης», στην Πολίχνη, στις 21.30’.

Το βιβλίο του Ρόμπερτ Χάρλινγκ, που έτυχε θεατρικής και κινηματογραφικής διασκευής αποτελεί μια ιδιαίτερη επιλογή και προσφέρεται για μια καλοκαιρινή βραδιά καθώς διαπνέεται από πανέξυπνο χιούμορ και θίγει το θέμα της ανθρωπιάς που όλο και περισσότερο σπανίζει στις μέρες μας, όπως υποστηρίζουν οι διοργανωτές.

Η υπόθεση του έργου εκτυλίσσεται σε ένα κομμωτήριο μιας μικρής πόλης. Οι γυναίκες που πηγαίνουν εκεί, συζητούν ελεύθερα και αναπτύσσουν έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας. Οι κωμικές καταστάσεις μπλέκονται με δραματικές εξάρσεις, η τρυφερότητα επικαλύπτει τον πόνο και στο τέλος όλες έχουν κερδίσει τη φιλία και τη συμπαράσταση των άλλων. Καταφέρνουν να νικήσουν την μοναξιά και να ανθίσουν.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: Σταμάτης Στάμογλου (σκηνοθεσία), Μαγδαληνή Σίγα (σκηνικά-κοστούμια), Αναστασία Γύλλου (βοηθός σκηνογράφου), Ιωάννα Μαρίνη (βοηθός σκηνοθέτη), Παναγιώτης Διμπιτούζης (επιμέλεια μουσικής-ήχων), Τέση Δροσοπούλου (αφίσα).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ