Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Γραμμή ψυχολογικής υποστήριξη του προσωπικού της αστυνομίας

Παρουσιάστηκε σήμερα Τρίτη 18 Ιουλίου στο αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, η παρουσίαση της 24ωρης λειτουργίας της τηλεφωνικής γραμμής ψυχολογικής υποστήριξης, συμβουλευτικής και ενημέρωσης του προσωπικού του Σώματος από τον επιστημονικά υπεύθυνο της γραμμής, Αστυνομικό Διευθυντή Κουφάκη Εμμανουήλ.

Η τηλεφωνική γραμμή κλήσης 210-3410900, η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί την 22 Μαρτίου 2017 είναι διαθέσιμη σε 24ωρη βάση για όλο το προσωπικό (αστυνομικό ή πολιτικό, εν ενεργεία ή σε αποστρατεία) καθώς και για τα μέλη των οικογενειών της Ελληνικής Αστυνομίας. Σημειώνεται ότι, διασφαλίζεται πλήρως η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Η λειτουργία της γραμμής έχει σκοπό να παρέχει επιστημονική υποστήριξη και συμβουλευτική ενημέρωση, από κατάλληλα εκπαιδευμένους αστυνομικούς, που θα βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους να διαχειριστούν και να αντιμετωπίσουν διάφορα ζητήματα που τους απασχολούν σε επαγγελματικό, ατομικό, οικογενειακό επίπεδο.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Φώτιος Δομζαρίδης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Αθανάσιος Μαντζούκας, οι Βοηθοί Γ.Α.Δ.Θ., οι Διευθυντές των Διευθύνσεων δικαιοδοσίας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, οι Διευθυντές των Υποδιευθύνσεων Εγκληματολογικών Ερευνών, Εσωτερικών Υποθέσεων και Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Πρόεδροι και μέλη Δ.Σ. Συνδικαλιστικών Ενώσεων, ανώτεροι Αξιωματικοί καθώς και λοιπό αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό της Γ.Α.Δ.Θ..

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ