Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

«Παρά θιν’ αλός» και «Πεδίο Δράσης Κόδρα» στην Καλαμαριά

Ο δήμος Καλαμαριάς διοργανώνει για άλλη μια χρονιά τις εκδηλώσεις «παρά θιν’ αλός» από τις 23 Αυγούστου μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου 2017 και «Πεδίο Δράσης Κόδρα» από τις 22 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου.

Ο δήμαρχος Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης, στο σχετικό σημείωμα για τις εκδηλώσεις αναφέρει:

«Στον αστερισμό της αισθητικής του πολιτισμού, βρίσκεται το «Παρά θιν΄αλός», ο κορυφαίος θεσμός που ζει, αναπλάθεται και πρωτοπορεί εδώ και 27 χρόνια στην Καλαμαριά.

Ένας μουσικός περίπατος και μια εικαστική παρέμβαση, είναι η πολιτιστική μας πρόταση για το 2017. Αξιοποιεί όμορφους χώρους της πόλης, αναβαθμίζει τις καλλιτεχνικές παρεμβάσεις μας και δημιουργεί ψυχική ανάταση σε χαλεπούς καιρούς.

Η πρόκληση είναι αυτές οι εκδηλώσεις να αποτελέσουν πηγή απόλαυσης και αισιοδοξίας μέσα από μια ποικιλία μουσικής πανδαισίας και θεάτρου, οι οποίες φιλοδοξούν να διασκεδάσουν το κοινό όχι μόνο της Καλαμαριάς , αλλά και όλης της Θεσσαλονίκης.

«Παρά θιν΄αλός» και «Πεδίο Δράσης Κόδρα», δύο ενιαίοι βραχίονες πολιτισμού διοργανώνονται από το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου, για να μας παρουσιάσουν μια αισθητικά και πολιτισμικά αναβαθμισμένη πρόταση, με σεβασμό στις πνευματικές και ανθρώπινες αξίες.

Άραγε ποιος αφουγκράζεται καλύτερα τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας;

Εμείς πορευόμαστε με θετική σκέψη, προβάλλοντας τον πολιτισμό, ως αντίδοτο της μελαγχολίας των καιρών».

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ