Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
12.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Συναυλία – μουσική παράσταση με τη Ζωή Τηγανούρια στην Καλαμαριά

Συναυλία – μουσική παράσταση με τη Ζωή Τηγανούρια και το συγκρότημά της, σε σύμπραξη με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καλαμαριάς, με τίτλο “Last Tango by Zoe” , θα δοθεί την Παρασκευή 25 Αυγούστου, στην Πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού, στην Καλαμαριά. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων “Παρά θιν’ αλός”.

Η Ζωή Τηγανούρια,  Ελληνίδα συνθέτιδα, σολίστ του ακορντεόν και performer, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο ακριτικό νησί της Σαμοθράκης σε οικογένεια παραδοσιακών μουσικών, εργάστηκε ως συνθέτιδα και σολίστ του ακορντεόν με όλους τους γνωστούς τραγουδιστές στην Ελληνική δισκογραφία, αλλά και με διεθνείς καλλιτέχνες (James Brown, Al Di-Meola, Ömer Faruk Tekbilek, Goran Bregović, Chico Freeman, Zülfü Livaneli, κ.ά.).

Η Ζωή Τηγανούρια συμπράττει με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καλαμαριάς και μας ξεναγούν στη μαγεία της μουσικής…

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Καλαμαριάς, συμπληρώνει φέτος 34 χρόνια έντονης και δημιουργικής προσφοράς . Η θεσμοποιημένη αυτή έκφραση αφενός της αγάπης των δημοτών για τη μουσική, αφετέρου της αμέριστης συμπαράστασης της δημοτικής αρχής, γρήγορα αναδείχθηκε σε ένα αξιόλογο μουσικό σύνολο. Η ορχήστρα με το φυτώριό της, παρέχει δωρεάν εξειδικευμένη μουσική μόρφωση, λαμπρύνει με την παρουσία της τις εκδηλώσεις του τόπου και προσμετρά πάνω από χίλιες συναυλίες και υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έναρξη 21.00′

Πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού, Κομνηνών 58 Καλαμαριά.

Τμήμα Πολιτισμού δήμου Καλαμαριάς, τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2313314570, 2313314574, 2313314576

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ