Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
11.2 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img

Rom royale – Special guests : Έλσα Μουρατίδου και Νίκος Μαγνήσαλης

Μια νέα μπάντα από την Θεσσαλονίκη έρχεται να επαναδιαπραγματευτεί τη μουσική των Βαλκανίων με μια φρέσκια πρόταση. Πρόκειται για τους “Rom Royale” που θα εμφανιστούν στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα στην Καλαμαριά την Τετάρτη 30 Αυγούστου, στις 21.00′.

Ο ιδιαίτερος συνδυασμός των οργάνων (τρομπέτα, κλαρίνο, σαντούρι και κοντραμπάσο) δημιουργεί έναν καινούριο ήχο που όμοιος του δεν υπάρχει! , όπως αναφέρουν οι διοργανωτές. Η έντονη προσωπικότητα  του κάθε μέλους των Rom Royale έρχεται να προστεθεί, δημιουργώντας ένα πολύπλευρο πρίσμα που προβάλει όλο τον δυναμισμό και τον εκφραστικό πλούτο του σχήματος. Οι αντιθέσεις και οι συνδέσεις των διαφορετικών στυλ και διαφορετικών χώρων που ανήκουν τα όργανα και οι μουσικοί, δημιουργούν μια διαλεκτική επικοινωνία και μια μαγεία που μόνο αν παρευρεθεί κανείς σε κάποιο live θα μπορέσει να το βιώσει και να τον συνεπάρει.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ελληνικά παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια διασκευασμένα με έξυπνο και δημιουργικό τρόπο, καθώς και μελωδίες και σκοπούς από όλη τη βαλκανική χερσόνησο, ένα εκρηκτικό μείγμα γεμάτο εντάσεις, κορυφώσεις και λυρικές στιγμές.

ΜΟΥΣΙΚΟΙ

Κλαρίνο: Γιώργος Δούσος
Τρομπέτα:  Παύλος Μέτσιος
Σαντούρι:  Βαγγέλης Πασχαλίδης
Κοντραμπάσο:  Δάνης Κουμαρτζής
Κρουστά:  Νίκος Μαγνήσαλης
Φωνή: Έλσα Μουρατίδου

Τμήμα Πολιτισμού δήμου Καλαμαριάς,

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2313314570, 2313314574, 2313314576

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ