Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
17.9 C
Thessaloniki
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
spot_img

Συμφωνικό ροκ με τον Γιώργο Γάκη, τους Troublemakers και τη Συμφωνική Ορχήστρα δήμου Θεσσαλονίκης

Η Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Θεσσαλονίκης θα συναντήσει τον Γιώργο Γάκη και την μπάντα των Troublemakers στο Κυβερνείο (Παλατάκι), στις 6 Σεπτεμβρίου, όπου θα δώσουν μια μοναδική συναυλία στα πλαίσια των εκδηλώσεων “Παρά θιν’ αλός” του δήμου Καλαμαριάς.

Η Σ.Ο.Δ.Θ. αποτελείται από καταξιωμένους μουσικούς και συμμετέχει δυναμικά στα μουσικά δρώμενα της πόλης με εκπαιδευτικές συναυλίες, με δικές της παραγωγές, με συμπαραγωγές με άλλους φορείς και ορχήστρες, σε φεστιβάλ, σε διεθνείς διαγωνισμούς μαέστρων, με συναυλίες στη Θεσσαλονίκη, σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Ο Γιώργος Γάκης έχοντας μία μακροχρόνια και αμετάβλητη πορεία στα rock μουσικά δρώμενα της χώρας, καθώς και σημαντικές συνεργασίες, δημιούργησε με τη Julie Massino τους Troublemakers το Μάιο του 1993. Μετά την αποχώρησή της Julie από το συγκρότημα, ο Γιώργος κρατάει τους Troublemakers ως ένα πενταμελές κλασσικό μελωδικό rock σχήμα με επιρροές από συγκροτήματα όπως οι Whitesnake , Aerosmith , Bon Jovi, Deep Purple , Scorpions κ.α.

Η συνεργασία τoυ με τη Συμφωνική Ορχήστρα, αρχικά του Δήμου Ιωαννιτών, και κατόπιν με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, έδωσε ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα αποτέλεσμα, στο οποίο συνδυάσανε με ιδιαίτερη επιτυχία τη rock μουσική (Led Zeppelin, Scorpions, Deep Purple, Rainbow, Aerosmith κ.λπ.) με κλασικά ακούσματα. Με αυτόν τον δυναμικό συνδυασμό και υπό το φως της Πανσελήνου θα κλείσει φέτος την αυλαία του το μουσικό μέρος του φεστιβάλ «Παρά θίν’ αλός».

Ενορχήστρωση – Πλήκτρα: Παναγιώτης Βούλγαρης
Ντραμς: Σωτήρης Γάκης  |  Κιθάρα: Κώστας Κωσταδήμος
Μπάσο: Αλέξανδρος Κασκάνης  |  Φωνητικά: Γιώργος Γάκης

Ώρα 9 μ.μ.

Τμήμα Πολιτισμού δήμου Καλαμαριάς, τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2313314570, 2313314574, 2313314576

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ