Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
12.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

‘Έκθεση του ζωγράφου Τριαντάφυλλου Ηλιάδη στην Πολιτιστική Γειτονιά

Μια ξεχωριστή έκθεση ζωγραφικής ετοιμάζεται να φιλοξενήσει η Πολιτιστική Γειτονιά του δήμου Νεάπολης-Συκεών, με τα εγκαίνιά της να έχουν προγραμματιστεί για την ερχόμενη Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, στις 19.00′, φιλοδοξώντας να φέρει το κοινό σε γνωριμία και επαφή με έναν μοναδικό καλλιτέχνη και να γνωρίσουν όλο και περισσότεροι το μοναδικό του ταλέντο και το έργο του.
Το πλέον ενδιαφέρον στοιχείο της έκθεσης αυτής είναι ο ίδιος ο ζωγράφος, ο Τριαντάφυλλος Ηλιάδης, ο οποίος από πολύ μικρή ηλικία ζωγραφίζει με το στόμα, λόγω σοβαρής αναπηρίας στο πόδι και στα χέρια. Ο Τριαντάφυλλος Ηλιάδης, ο οποίος στο παρελθόν έχει βραβευτεί για το έργο του από πάρα πολλούς φορείς, άρχισε από πολύ μικρή ηλικία να ζωγραφίζει με το στόμα, μια και η φύση τού έχει στερήσει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί τα χέρια του.
Από την ενασχόλησή του αυτή αντλεί αισιοδοξία και χαρά για τη ζωή, που τις ενισχύει το γεγονός ότι τα έργα του γίνονται συχνά αντικείμενο θαυμασμού εκ μέρους του κοινού. Έχει κάνει πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στο εξωτερικό και διακρίνεται για το έργο του.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στο Μουσείο Προσφύγων, στην Πολιτιστική Γειτονιά ενώ η έκθεση ζωγραφικής θα διαρκέσει έως και τις 14 Σεπτεμβρίου.

-ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
Δευτέρα-Παρασκευή 5μ.μ. -8 μ.μ., Σάββατο 10 π.μ.-1 μ.μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ