Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
11.2 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img

Γιορτή Καρυδιού στην Παναγιά Θάσου

Ο Σύλλογος Γυναικών Παναγίας με την ακούραστη πρόεδρό του κ. Αλεξάνδρα Βαλσαμά πραγματοποίησε και φέτος, με μεγάλη επιτυχία, την Γιορτή Καρυδιού, στο γραφικό χωριό της Παναγίας Θάσου.

Η Γιορτή, την Κυριακή, άρχισε με παρέλαση όλων των Πολιτιστικών Συλλόγων από τις πηγές της Παναγίας και κατέληξε στην πλατεία της κοινότητας όπου οι γυναίκες του συλλόγου κέρασαν σε όλους τους παρευρισκόμενους το πατροπαράδοτο καρυδάκι Θάσου. Την γιορτή αφιέρωσαν από μικροφώνου τόσο η πρόεδρος του συλλόγου κ. Βαλσαμά ,όσο και η αντιπρόεδρος κ. Ειρήνη Κρίκη στον Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Διαμαντόπουλο και στην κόρη του Ανδρομάχη (φωτογραφία) για την χρόνια πνευματική τους προσφορά στο νησί της Θάσου.

Στην συνέχεια κάλεσαν την ποιήτρια Ανδρομάχη Διαμαντοπούλου στην οποία έδωσαν αναμνηστικά δώρα για την στήριξή της στον θεσμό της γιορτής και της ζήτησαν να απευθύνει έναν χαιρετισμό. Τα χορευτικά συγκροτήματα όλων των πολιτιστικών συλλόγων, προσέδωσαν χαρά και κέφι, ενώ ακολούθησε συναυλία με τους Μάριο Καπνιά και Δημήτριο Μιχάκη, οι οποίοι ξεσήκωσαν τον κόσμο κάνοντάς τον να νιώθει ξανά δικαιούχος πληρότητας, δικαιούχος αληθινών τραγουδιών!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ