Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
18.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

10 χρόνια Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Ανδρέας Βουτσινάς

Τα 10 χρόνια λειτουργίας της γιορτάζει η Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Ανδρέας Βουτσινάς με μια μεγάλη γιορτή που θα γίνει τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, ώρα 20΄30’, στο Θέατρο Αριστοτέλειον.

«∆έκα χρόνια λοιπόν, µε το µυαλό στο όραµα του Ανδρέα Βουτσινά για τη σκηνική αλήθεια και το δικαίωµα στην έκφραση. Δέκα χρόνια ακατάπαυστη δουλειά, δέκα χρόνια όνειρα. Οι απόφοιτοί µας είναι η διαρκής µας διαφήµιση. Τους στηρίζουµε και είµαστε πάντα κοντά τους. Αναπροσαρµόζουµε διαρκώς το πρόγραµµα σπουδών για να είµαστε κοντά στις σύγχρονες απαιτήσεις της θεατρικής τέχνης. Δείχνουµε το έργο µας στο κοινό της Θεσσαλονίκης µε παραστάσεις τελειόφοιτων και δρώµενα των φοιτητών µέσα στο χρόνο. ∆εν αφήνουµε την κρίση να µας διαλύσει τα όνειρα. Η σπουδή του ηθοποιού είναι χωρίς τέλος και εδώ κάνουµε την ιδανική αρχή. Θέλεις να γίνεις ηθοποιός; Σε περιµένουµε στη µεγάλη οικογένεια του Ανδρέα Βουτσινά», αναφέρουν οι συντελεστές.

Εντωμεταξύ, ξεκίνησαν οι εγγραφές για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 για την Ανώτερη Δραματική Σχολή του Ανδρέα Βουτσινά, που ιδρύθηκε το 2008 με την καθοδήγηση του παγκοσμίως αναγνωρισμένου ηθοποιού και σκηνοθέτη-δάσκαλου Ανδρέα Βουτσινά, σε συνεργασία με μια ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων ανθρώπων του θεάτρου της Θεσσαλονίκης. Συγχρόνως ξεκινάνε και τα πολύ επιτυχημένα Εργαστήρια Θεάτρου Παιδιών και Εφήβων όπως και αυτά των Ενηλίκων.

Ανώτερη Δραματική Σχολή

Η Ανώτερη Δραματική Σχολή παρέχει ένα προσεκτικά δομημένο πρόγραμμα σπουδών, το οποίο εκτός από το επίσημο πρόγραμμα μαθημάτων που ορίζεται από το Υπουργείο Πολιτισμού, περιλαμβάνει επιπλέον αντικείμενα, καθώς και σεμινάρια από σημαντικούς ανθρώπους του θεάτρου από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Με νέους συνεργάτες στα τακτικά μαθήματά μας και πολύ σημαντικούς συνεργάτες στα μαθήματα της σεμιναριακής ζώνης που έχουμε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ο Άρης Σερβετάλης, η Πέγκυ Τρικαλιώτη, ο Σίμος Κακκάλας, η Στεφανία Γουλιώτη, ο Αντώνης Λουδάρος και ο Ευδόκιμος Τσολακίδης θα είναι εδώ για να δώσουν ξεχωριστό χρώμα στο νέο έτος.

 

Εργαστήρια Θεάτρου για παιδιά, εφήβους και ενήλικες

Ταυτόχρονα λειτουργούν εργαστήρια ενηλίκων, παιδιών και εφήβων και σεμινάρια που καλύπτουν τον ευρύτερο τομέα των παραστατικών τεχνών και απευθύνονται σε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες καλλιτέχνες.

 

 

ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ
Διεύθυνση Σπουδών: Παύλος Δανελάτος

Λέοντος Σοφού 18, 5ος όροφος, Μέγαρο Αλλαμανή, Τ.Κ. 54625 Θεσσαλονίκη

τηλ: 2310528917 και 2313013815 fax: 2313012919,

www.andreasvoutsinas.com

e-mail: info@andreasvoutsinas.com & dramavoutsinas@gmail.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ