Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
11.2 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img

Βουτιές και χορός στο κολυμβητήριο Συκεών υπό το φως της Πανσελήνου…

Χορό, τραγούδι και βουτιές στα καθαρά νερά της πισίνας του δημοτικού κολυμβητηρίου Συκεών περιλαμβάνει η εκδήλωση που διοργανώνει ο δήμος Νεάπολης – Συκεών την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, ώρα 20.30’ στο κολυμβητήριο, για τον αποχαιρετισμό του καλοκαιριού.
«Το καλοκαίρι που πέρασε, κάτοικοι του δήμου Νεάπολης-Συκεών και των γύρω περιοχών πέρασαν πολλές όμορφες και δροσερές στιγμές στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών. Ο Σεπτέμβριος ξεκινά δυναμικά και υπόσχεται να μας χαρίσει μία μοναδική βραδιά κάτω από τα αστέρια συνδυάζοντας χορό, τραγούδι και φυσικά βουτιές στα καθαρά νερά της πισίνας του δημοτικού Κολυμβητηρίου Συκεών», αναφέρει ανακοίνωση του δήμου και συνεχίζει:

Το βράδυ αυτό η πισίνα θα είναι ανοιχτή στα εγγεγραμμένα μέλη του Κολυμβητηρίου και σε φίλους που θα θελήσουν να έρθουν για να αποχαιρετήσουμε μαζί το καλοκαίρι. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και ο χώρος θα είναι διαμορφωμένος κατάλληλα ώστε να απολαύσουμε το ολόγιομο φεγγάρι (μια μέρα μετά την πανσέληνο) με συνοδεία το φως των κεριών και απαλή μουσική με σαξόφωνο αλλά και dj.

Πρόκειται για μια γιορτή που η σύλληψη και η υλοποίησή της έγινε από το προσωπικό του Δημοτικού Κολυμβητηρίου μαζί με το πιστό κοινό που έχουν διαμορφώσει μια ιδιαίτερη σχέση όλα αυτά τα χρόνια και όλοι με μια φωνή καλούν νυχτερινούς κολυμβητές για μια βραδιά με πανσέληνο, χορό, μουσική, διασκέδαση και βουτιές στην πισίνα…

Δήμος Συκεών, τηλ. 2313 313125, -6, -7
Κολυμβητήριο, οδός Λεχόβου, τηλ. 231 020 0327

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ