Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
11.2 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img

Οι “Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά” στην 82η ΔΕΘ

Το πιο συναρπαστικό, θεματικό πάρκο, οι “Μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά”, μετά από απαίτηση του κοινού, ανοίγει μόνο για 9 μέρες και πάλι τις πύλες του στο κοινό, προτού ταξιδέψει στην Αθήνα. Οι επισκέπτες της 82ης ΔΕΘ έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο φαντασμαγορικό, θεματικό πάρκο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, εμπνευσμένο από τα δημοφιλέστερα παραμύθια και τους γνωστότερους ήρωες του διεθνώς καταξιωμένου Έλληνα δημιουργού.

Στο περίπτερο 1, οι λάτρεις των παραμυθιών του Ευγένιου Τριβιζά, ανεξαρτήτως ηλικίας, θα ζήσουν την ανεπανάληπτη εμπειρία του πρωτότυπου θεματικού πάρκου, που φέρει την υπογραφή του διάσημου συγγραφέα. Σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, εμπνευσμένο από τα δημοφιλέστερα παραμύθια, μαζί με τον δαιμόνιο δημοσιογράφο Πίκο Απίκο, την Πουπού την αλεπού, τον Σωτήρη το καρπούζι, και άλλους, αγαπημένους ήρωες, οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια καταιγιστική διαδρομή σε χώρες άγνωστες και ζούγκλες μακρινές!

Θα ακούσουν συναρπαστικές ιστορίες, θα λύσουν αξεδιάλυτα μυστήρια, θα αψηφήσουν τις ραδιουργίες της Δόνας Τερηδόνας, τις απειλές της μάγισσας Φρικαντέλας και τις παγίδες που στήνει ο Ρούνι Ρούνι, το ύπουλο, κακό γουρούνι.

Με μικρή επιπλέον χρέωση κατά την είσοδο στη ΔΕΘ, οι “Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά” σας περιμένουν για να ταξιδέψετε στην ανεπανάληπτη μαγεία της φαντασίας και των παραμυθιών του πολυαγαπημένου συγγραφέα!

ΤΟΠΟΣ: ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΝΑΡΞΗ: 9/9/2017 ΛΗΞΗ: 17/9/2017

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 9/9: 10:00-22:00
ΚΥΡΙΑΚΗ 10/9: 10:00-22:00
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ: 16:00-22:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 16/9 & ΚΥΡΙΑΚΗ 17/9: 10:00-22:00

Εισιτήριο για το θεματικό πάρκο “Οι Μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά” : 3€ / άτομο άνω των 3 ετών, οικογενειακό 4 ατόμων: 10€

ΠΡΟΣΟΧΗ: ισχύει για τους επισκέπτες της ΔΕΘ οι οποίοι πρώτα πλήρωσαν το εισιτήριο στις εξωτερικές πύλες για την είσοδό τους στη ΔΕΘ. Το εισιτήριο αυτό τους δίνει δωρεάν πρόσβαση σε όλες τις υπόλοιπες εκδηλώσεις της 82ης ΔΕΘ και στις συναυλίες. Στο πάρκο “Οι Μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά” υπάρχει πρόσθετη είσοδος 3€ / άτομο άνω των 3 ετών. Σημ: στην κανονική λειτουργία του ήταν 6€ / άτομο.

Εισιτήριο εισόδου στη ΔΕΘ
Όλες οι ημέρες: Εισιτήριο: 5,00€
Πολύτεκνοι και ΑΜΕΑ, Εισιτήριο: 3,00€
Θα ισχύει για παιδιά από 3 χρονών και άνω.
«Οικογενειακό Εισιτήριο» (ισχύει για 4 άτομα, 2 ενήλικες και 2 παιδιά) στην τιμή των 15€ για όλες τις ημέρες.
Για πενταμελή οικογένεια, 2 ενήλικες και 3 παιδιά ηλικίας μέχρι 16 ετών, η τιμή εισιτηρίου του πέμπτου ατόμου θα είναι 5€. Σε ότι αφορά τα ΑΜΕΑ, θα ισχύει η δωρεάν είσοδος μόνο για άτομα με κινητικά προβλήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ