Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
13.8 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
spot_img

Βραβεύτηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κινέζων Ελλάδας από τη ΔΕΘ-Helexpo,

«Ελλάδα-Κίνα Οικογένεια»: με αυτή τη φράση ο πρόεδρος της Ένωσης Κινέζων Ελλάδας Λι Φενγκ Πινγκ, ευχαρίστησε τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo, η οποία σήμερα τον βράβευσε για την προσφορά του στην ευόδωση των στόχων της 82ης ΔΕΘ, με την Κίνα τιμώμενη χώρα. Ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ, Τάσος Τζήκας, επισήμανε πως ο κ. Λι βοήθησε πολύ στην διοργάνωση, καθώς κινητοποίησε την κινέζικη κοινότητα και υποστήριξε τις δράσεις, που βρίσκονται σε εξέλιξη στο πλαίσιο της συμμετοχής της Κίνας.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Συντεχνίας Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης, Μάριος Παπαδόπουλος, παρουσιάζοντας σε μια …τούρτα τον πιο «γλυκό» συνδυασμό της 82ης ΔΕΘ, της Κίνας ως τιμώμενης χώρας και της Θεσσαλονίκης, τόνισε: «Η έκθεση μεγαλώνει την πόλη και η πόλη μεγαλώνει την έκθεση».

Η εντυπωσιακή κόκκινη τριώροφη τούρτα, που είναι προσφορά της Συντεχνίας, στολισμένη με έναν κινεζικό δράκο, στόλισε την αίθουσα του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΘ-Helexpo, ενώ ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε πως οι ζαχαροπλάστες της πόλης τιμούν την έκθεση και δεν θα μπορούσαν να απέχουν από την μεγάλη γιορτή της ΔΕΘ. Από την πλευρά του ο ταμίας της Συντεχνίας, Ιωάννης Μαρίνης, σημείωσε ότι η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη του γλυκού και αυτή η πρωτοβουλία χρειάζεται να ενισχυθεί με δράσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ