Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
14.1 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Η δράση “Επισκέψιμος Ροδεώνας στις Σέρρες”, στο χωριό Πεπονιά

Τη δράση “Επισκέψιμος Ροδεώνας στις Σέρρες” υλοποιούν για 4η χρονιά οι ιδιοκτήτες του αγροκτήματος στο χωριό Πεπονιά Σερρών, το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Οκτωβρίου με αφορμή την έναρξη της συγκομιδής ροδιών.

“Για 4η συνεχόμενη χρονιά ανοίγουμε το ροδεώνα μας στο κοινό και έχουμε τη χαρά να υποδεχτούμε τους φίλους μας και όσους επιθυμούν να συμμετέχουν και φέτος στη συγκομιδή των ροδιών και να ξεναγηθούν στο αγρόκτημά μας!”, αναφέρουν οι διοργανωτές και περιγράφουν ότι:

“Το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Οκτωβρίου 2017, από νωρίς το πρωί του Σαββάτου μέχρι τη δύση του ηλίου την Κυριακή, σας υποδεχόμαστε στο ροδεώνα μας, στο χωριό Πεπονιά Σερρών, για να γνωρίσετε από κοντά το αγρόκτημά μας αλλά και αυτό το υπέροχο φρούτο, το οποίο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές και θεραπευτικές ιδιότητες.

Θα σας δώσουμε τα κλαδευτήρια και τα καλάθια και θα είμαστε δίπλα σας για να σας δείξουμε τα μυστικά της σωστής συγκομιδής των ροδιών.
Διαλέξτε τα πιο εμφανίσιμα και λαχταριστά ρόδια, κόψτε τα και απολαύστε τα απευθείας από το δέντρο ή σε φρέσκο χυμό!

Εκτός από την εμπειρία της συγκομιδής των ροδιών, απευθείας από το δέντρα μας θα μάθετε,
– πως καθαρίζουμε ένα ρόδι σε 2 λεπτά χωρίς να λερωθούμε,
– πως αφαιρούμε πανεύκολα τους σπόρους ενός ροδιού,
– πως χυμοποιούμε χωρίς ο χυμός του ροδιού να είναι στυφός,
– θα απολαύσετε όσους καρπούς και χυμό ροδιού θέλετε,
και θα πάρετε μαζί σας τη μυστική συνταγή για σπιτικό λικέρ ρόδι και πετιμέζι ροδιού.

Μπορείτε να έρθετε με την παρέα, την οικογένειά σας ή μόνοι σας, από το πρωί του Σαββάτου 10.00 π.μ στις 14 μέχρι το απόγευμα της Κυριακής στις 15 Οκτωβρίου 2017, αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε τηλεφωνικά είτε με μήνυμα στο inbox της σελίδας μας στο facebook, για να σας δώσουμε οδηγίες για την επίσκεψή σας στο αγρόκτημα.

Η πρόσβαση στο αγρόκτημα είναι πολύ εύκολη και το χωριό Πεπονιά Σερρών είναι μόλις 12 λεπτά από την πόλη των Σερρών προς την Νιγρίτα.
Η είσοδος στο αγρόκτημα είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ τα ρόδια που θα συλλέξετε διατίθενται σε τιμή παραγωγού!

Για πληροφορίες στείλτε μήνυμα στο inbox στη fb σελίδα https://www.facebook.com/rodiaserron ή τηλεφωνήστε στο 6972 209 548 για να μας ενημερώσετε για την ημέρα επίσκεψής σας”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ