Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Λέσχες λογοτεχνικής ανάγνωσης για έφηβους Γυμνασίου και Λυκείου

Δράσεις ενίσχυσης της λογοτεχνικής ανάγνωσης των εφήβων, ηλικίας Γυμνασίου και Λυκείου υλοποιεί από σήμερα Τρίτη 7 Νοεμβρίου η Κεντρική Βιβλιοθήκη του Δήμου Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της βιβλιοθήκης – πλάι στις εδραιωμένες πλέον λέσχες που αφορούν σε παιδιά κι ενηλίκους – φέτος, η κεντρική βιβλιοθήκη ξεκινάει λέσχες ανάγνωσης για εφήβους. Στόχος, η διάδοση και ενίσχυση της ανάγνωσης στο συγκεκριμένο ηλικιακό κοινό.

Οι δύο νέες λέσχες που θα συσταθούν, θα λειτουργούν κάθε πρώτη Τρίτη του μήνα, στον 1ο όροφο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης (Εθνικής Αμύνης 27). Σε συνεργασία με τη φιλόλογο, Φένια Φραγκουλίδου, θα σχηματιστούν δύο λέσχες ανάγνωσης, μία για τα παιδιά του Γυμνασίου και μία για του Λυκείου. Η κάθε λέσχη θα έχει 10 μέλη.

Η πρώτη λέσχη θα αφορά μαθητές γυμνασίου ηλικίας 12-15 ετών και θα πραγματοποιείται την πρώτη Τρίτη κάθε μήνα στις 18:30, ενώ η δεύτερη, για μαθητές λυκείου ηλικίας 15-18 ετών, στις 19:30.

Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά από 19-27 Οκτωβρίου 2017 στη διεύθυνση  k.vogdanos@thessaloniki.gr.  (τηλ.  231331 8593).

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ