Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
12.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

2η Ποδηλατοδρομία “Ποδήλατο για τον διαβήτη” και Πανελλήνιο Συνέδριο

Μετά από την πολύ επιτυχημένη ποδηλατοδρομία με μήνυμα «Ποδήλατο για τον Διαβήτη», που διοργανώθηκε πέρσι για πρώτη φορά με τη συμμετοχή περισσότερων από 400 ποδηλατών, και φέτος η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη θα διοργανώσει τη δεύτερη ποδηλατοδρομία με στόχο την ενίσχυση του μηνύματος για την αντιμετώπιση του Διαβήτη μέσα από την καθημερινή άσκηση.

Η ποδηλατοδρομία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στον ποδηλατόδρομο της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης και ώρα 13:00΄. Διαδρομή: (αφετηρία) MakedoniaPalace – Μέγαρο Μουσικής – Λ. Πύργος – MakedoniaPalace.

Στην ποδηλατοδρομία καλείται να συμμετάσχει το κοινό, ποδηλατικοί σύλλογοι και σύλλογοι διαβητικών.

Εγγραφή απαραίτητη εδώ

Fb Event πατήστε εδώ

Η συμμετοχή είναι δωρεάν

ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΙΝΟΥ «ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ»

Της ποδηλατοδρομίας θα προηγηθεί στο ξενοδοχείο MakedoniaPalace στις 11:00΄ – 13:00΄ Ενημερωτική Ημερίδα για το κοινό με θέμα «Επιτυγχάνοντας με τον Σακχαρώδη Διαβήτη»,στη διάρκεια της οποίας οι καλεσμένοι ομιλητές θα μοιραστούν με το κοινό τις εμπειρίες τους γύρω από τον Σακχαρώδη Διαβήτη, εξηγώντας πως ο Σακχαρώδης Διαβήτης δεν έχει σταθεί εμπόδιο στη καθημερινότητά τους και στην επίτευξη των στόχων τους.

 

 31ο  Πανελλήνιο Ετήσιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

 

Εξάλλου, Με αυξανόμενο ενδιαφέρον αναμένεται το 31ο Πανελλήνιο Ετήσιο Συνέδριο διάρκειας 5 ημερών από  τις 8 έως τις 12 Νοεμβρίου που διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη (πρώην Δ.Ε.Β.Ε.) στο MakedoniaPalace στη Θεσσαλονίκη.

Στο ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου επιστημονικό πρόγραμμα παρουσιάζονται όλα τα νέα δεδομένα, νέες φαρμακευτικές ουσίες, καθώς και νέες θεραπευτικές προτάσεις για την αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη, με καλεσμένους διεθνώς διακεκριμένους ομιλητές από όλο τον κόσμο και με έμφαση την εκπαίδευση των ιατρών στην αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη, μέσα από διαλέξεις, στρογγυλές τράπεζες, κλινικά φροντιστήρια και συζήτηση με τους ειδικούς.

Το Συνέδριο αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη της Θεσσαλονίκης τόσο από επιστημονικής άποψης, όσο και από την πλευρά εκδηλώσεων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ