Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
21.5 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Έκθεση φωτογραφίας “Το Χρώμα του Σταφυλιού” και συναυλία Speakeasies Swing Band

Το Κτήμα Γεροβασιλείου σε συνεργασία με την ομάδα Blind Pilots παρουσιάζουν έκθεση φωτογραφίας με θέμα “Το χρώμα του σταφυλιού”, μέσα στις εγκαταστάσεις παραγωγής κρασιού στην Επανομή.

Από την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, την Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού και για μία εβδομάδα, 27 Έλληνες φωτογράφοι, μετά από πρόσκληση των Blind Pilots θα εκθέσουν τις δημιουργίες τους. Την πρώτη ημέρα της έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το αγαπημένο swing γκρουπ The Speakeasies Swing Band, σε μια πρωτότυπη εμφάνιση, μέσα στο χώρο εμφιάλωσης του κτήματος, στις 19.30΄, με ελεύθερη είσοδο.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: Η ομάδα των Blind Pilots σας καλεί να ανακαλύψετε μέσα από το φακό και την καλλιτεχνική οπτική γωνία 27 φωτογράφων το χρώμα του σταφυλιού.

Μαύρο, σκούρο μπλε, κίτρινο, πράσινο, λευκό, ροζ. Μία παλέτα έντονη, αισθησιακή. Μια συνεχόμενη αντανάκλαση μεταξύ της τριλογίας του αντικειμένου, του χρώματος και του συναισθήματος. Πώς προκαλεί το χρώμα; Πώς προκαλεί το σταφύλι;

Η επίσκεψη στην έκθεση μπορεί να συνδυαστεί με την επίσκεψη στο Κτήμα, η οποία περιλαμβάνει ξενάγηση στον αμπελώνα, στο οινοποιείο, στο μουσείο οίνου και γευστική δοκιμή κρασιών του Κτήματος.

Πίσω από τους Βlind Pilots κρύβεται μια ομάδα δημιουργικών ανθρώπων από τη Θεσσαλονίκη, που εδώ και έξι χρόνια ασχολούνται με τον πολιτισμό, συγκεντρώνουν ό,τι εξαιρετικό τους τραβάει την προσοχή στον ατέρμονο διαδικτυακό χάρτη και το παρουσιάζουν μέσα από τις εκδηλώσεις που διοργανώνουν αλλά και της -πτήσης- σελίδας τους http://theblindpilots.com/.

Διάρκεια έκθεσης: 12-19 Νοεμβρίου 2017

Speakeasies Swing Band: Κυριακή 12/11/2017, στις 19:30

Ωράριο επισκέψεων: Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή 10:00-16:00

Τετάρτη 13:00-19:00

Σάββατο, Κυριακή 11:00-17:00

Τρίτη κλειστά

Επανωμή

Η είσοδος την ημέρα των εγκαινίων είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες: www.gerovassiliou.gr

Τηλέφωνο 23920 44567

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ