Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
16.6 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Συνδιοργανωτής του ΤhessPuppet Festival 2017 ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Συνδιοργανωτής του ΤhessPuppet Festival (βλέπετε εδώ) είναι και φέτος ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης. Υποστηρίζει τις εκδηλώσεις και το κινητό θέατρο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας, που περιοδεύει στα μικρά χωριά και τις κοινότητες του νομού Θεσσαλονίκης με δύο οχήματα τροποποιημένα σε θεατράκι (σχολικό λεωφορείο και φορτηγό).

Οι παραστάσεις του κινητού θεάτρου έχουν προγραμματιστεί  στις  5,6 και 7/11 στον Λαγκαδά, στις 8,9 και 10 /11 στο Δήμο Δέλτα και στις 11,12,13 και 14/11 σε συνοικίες δήμων του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

«Είναι η δική μας συμβολή σε μια προσπάθεια που στοχεύει στην προώθηση του θεάτρου με κούκλες και αντικείμενα. Μια παραδοσιακή μορφή τέχνης σε μικρές αλλά πολύτιμες δόσεις θεάτρου» ανέφερε η πρόεδρος του ΟΤΘ-αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολητικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου.

«Το  ThessPuppet 2016 ήταν επιτυχημένο και ο ΟΤΘ το υποστηρίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά . Άλλωστε το Φεστιβάλ» πρόσθεσε η κ. Πατουλίδου «έχει σε προτεραιότητα την τουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης ως προορισμό και είναι σημείο αναφοράς στην Ελλάδα για τους λάτρεις αυτής της τέχνης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ