Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
16.6 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

«Ο θησαυρός του βιβλιοπόντικα» στο Φαργκάνη

Ο αγαπημένος λογοτεχνικός ήρωας των παιδιών ο Βιβλιοπόντικας του Βαγγέλη Ηλιόπουλου (Τριγωνοψαρούλης), ανεβαίνει για πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι και παρέα με τους αγαπημένους του, την Τίτα Γραβιέρα, τον Μίμη Κασεράκη, τον Χαρτοπόντικα, τη Θεία Μοτσαρέλα αλλά και την γατούλα Φιλαναγνωσία, ξεκινά για να ανακαλύψει τον πιο μαγικό Θησαυρό!

Η θεατρική παράσταση «Ο θησαυρός του βιβλιοπόντικα» ανεβαίνει για λίγες μόνο παραστάσεις κάθε Κυριακή στις 11:30 το πρωί στο θέατρο Φαργκάνη Art (Αγ. Παντελεήμονος 10, Αρχή  Ιασωνίδου – Καμάρα, τηλ.  2310 208007).

Υπόθεση:

Ένας παλιός θρύλος λέει ότι το πρώτο κορίτσι σε κάθε γενιά της οικογένειας της Τίτας Γραβιέρας είναι προικισμένο με ιδιαίτερα χαρίσματα, αρκεί ο πατέρας του να ανακαλύψει τον θησαυρό που του ταιριάζει. Ο Βιβλιοπόντικας λοιπόν, μόλις αποκτά τρίτο παιδάκι, κοριτσάκι, πρέπει να ψάξει να βρει τον θησαυρό του!

Ξεκινά την αναζήτηση από τη Βιβλιοθήκη και μπαίνει στα πιο νόστιμα βιβλία που είχε φάει… με τα μάτια!!! Συναντά τον Παπαγκένο, ταξιδεύει στον πλανήτη του Μικρού Πρίγκιπα, τραγουδά με το Αηδόνι του Αυτοκράτορα. Συναντά τον Πινόκιο αλλά και τον Παπουτσωμένο Γάτο και μαθαίνει να ξιφομαχεί από τους Τρεις Σωματοφύλακες! Η Τίνκερ Μπελ τελικά τον βοηθά να μάθει πού είναι ο θησαυρός! Θα ξεγελάσει τον Χουκ, που είναι στην προηγούμενη σελίδα; Θα καταφέρει να  ανοίξει το σεντούκι και ποιός θα είναι ο Θησαυρός που θα ανακαλύψει σε αυτό;

Μια απολαυστική θεατρική παράσταση, πλημμυρισμένη με μουσική, τραγούδι και χορό! Ένα θεότρελο κυνήγι θησαυρού, στο οποίο όλοι οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών θα βοηθήσουν τον Βιβλιοπόντικα να βρει τον Θησαυρό!

 

Κείμενο: Βαγγέλης Ηλιόπουλος

Θεατρική Διασκευή – Σκηνοθεσία: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου

Σκηνικά: Δανάη Πανά
Χορογραφίες: Χρήστος Κατίδης

Βοηθός Σκηνοθέτη: Βαγγέλης Δαλλές

Κατασκευή Κοστουμιών: Μαίρη και Λίτσα Τζιουβάρα

Κατασκευές: Anna Wasiac
Φωτισμοί: Γ. Ζίγκας

Σύμβουλος μαγικών: ο Μάγος Grey Ampa

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μαρία Ανθίδου,  Άννα Θωΐδου, Μαρίνος Καρπούζας, Ειρήνη Μούγιου

Τιμή εισιτήριου: 10€

Tιμή προπώλησης: 8€

Καθημερινά παραστάσεις για σχολεία Τηλ. 6981625114

Εισιτήρια προπωλούνται : Φαργκάνη Art (ώρες ταμείου), στο www.viva.gr (τηλεφωνικό κέντρο 11876) στα καταστήματα Seven Spots, Media Markt

Πληροφορίες: 6986 523898 9:30π.μ.- 2:00μ.μ. & 5:30 -10:00μ.μ. , 2310 208007 (6:00 -10:00μ.μ.)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ