Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

H χριστουγεννιάτικη Θεσσαλονίκη στα social media

Τη δική της ταυτότητα αποκτά η χριστουγεννιάτικη Θεσσαλονίκη στα social media. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης καλεί τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής για την περίοδο των Χριστουγέννων να μεταδώσουν το μήνυμα και την εικόνα της γιορτινής πόλης, χρησιμοποιώντας το hashtag #XmasThessaloniki.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση: ο δήμος Θεσσαλονίκης για μία ακόμη χρονιά διοργανώνει πλήθος εκδηλώσεων και δράσεων που έχουν στο επίκεντρό τους το παιδί, σε συνεργασία και με την υποστήριξη πολλών φορέων. Η έναρξη των εκδηλώσεων, που θα διαρκέσουν έως τις 7 Ιανουαρίου 2018, έγινε με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Αριστοτέλους, από τον Δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη, στις 30 Νοεμβρίου.

Οι δράσεις και οι παρεμβάσεις την περίοδο των γιορτών περιλαμβάνουν φωταγώγηση της Θεσσαλονίκης με εικαστικές φωτιζόμενες κατασκευές, δημιουργία θεματικών πάρκων σε διαφορετικά σημεία και συναυλίες την περίοδο των γιορτών με έμφαση την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

«Η πόλη και οι άνθρωποι της γιορτάζουν και προσκαλούν επισκέπτες από την Ελλάδα και τον κόσμο να ζήσουν αυτήν την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και εμπειρία. Σκοπός μας είναι όλη η Θεσσαλονίκη να γιορτάσει αυτές τις ημέρες και να διασκεδάσει. Καλούμε τους πολίτες και τους τουρίστες να απολαύσουν τις δράσεις και τις εκδηλώσεις, να φωτογραφηθούν στις μοναδικές φωτιζόμενες κατασκευές μας, να μεταδώσουν το μήνυμα των Χριστουγέννων» αναφέρουν σε κοινό μήνυμά τους οι Αντιδήμαρχοι Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων και Εκπαίδευσης και Αθλητισμού, Σπύρος Πέγκας και Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, αντίστοιχα, σημειώνοντας παράλληλα ότι τα στοιχεία από τις κρατήσεις ξένων επισκεπτών για την περίοδο των γιορτών, μέχρι στιγμής, είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ