Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
13.3 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img

To “FUNtastic PARK” ανοίγει αύριο τις πύλες του στη Τούμπα, με πολλές εκπλήξεις

Τις πύλες του ανοίγει αύριο Σάββατο 9 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, “FUNtastic PARK”, στην περιοχή της Άνω Τούμπας και περιμένει μικρούς και μεγάλους για FUNταστικές γιορτές.

Παράλληλα, αύριο στις 18:00΄ θα φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο  στο Πάρκο Μικρασιατικού και Θρακικού Ελληνισμού, Κλεάνθους & Γρ. Λαμπράκη.

Η είσοδος στο χριστουγεννιάτικο χωριό θα είναι ελεύθερη, ενώ θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2018.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης:

“Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης διοργανώνει το “FUNtastic PARK”, μεταμορφώνοντας για 2η συνεχόμενη χρονιά την Πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Ελληνισμού στην περιοχή της Άνω Τούμπας, καθώς και τους εξωτερικούς χώρους του Πολιτιστικού Κέντρου Τούμπας, σε ένα Μοναδικό Γιορτινό Χωριό και…………Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΞΕΚΙΝΑ!

Χιλιάδες λαμπιόνια θα λούσουν με το φως τους το Χωριό, δίνοντας ζωή, λάμψη, ομορφιά και μια νότα αισιοδοξίας σε όλη την περιοχή.

Δεν θα λείπει τίποτα από το μαγευτικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό!

Από το «Σπίτι του Άη Βασίλη» και τη «Χριστουγεννιάτικη Αγορά», μέχρι εξέδρα που θα φιλοξενήσει εορταστικές εκδηλώσεις, τα Σπίτια Αγάπης για φιλανθρωπικές δραστηριότητες, ενώ αυτό που θα κερδίσει τους επισκέπτες, είναι το FUN PARK   με παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, τα οποία θα απογειώσουν την παιδική ανεμελιά και όχι μόνο, όπως: MOONRAKER, ΕΛΕΦΑΝΤΑΚΙΑ (SALTA MOΝΤE), ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ, ΠΙΣΤΑ ΜΕ ΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙΑ, ΤΡΕΝΑΚΙ, ΚΑΡΟΥΖΕΛ, ΜΥΛΟΣ, ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ και πλήθος κερματοφόρων παιχνιδομηχανών, με μεγάλη ποικιλία για όλες τις ηλικίες.

Η μαγική Χριστουγεννιάτικη αγορά, θα περιλαμβάνει όμορφα διακοσμημένα ξύλινα σπίτια, γεμάτα τοπικές γεύσεις και προϊόντα, ιδιαίτερα αρώματα και πολλά χρώματα.

Η είσοδος στο FUNtastic PARK είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να το απολαύσουν έως τις 7 Ιανουαρίου 2018.

Φιλοδοξία του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης είναι να δοθεί ένας τόνος αισιοδοξίας και χαράς ώστε, όσοι το επισκεφτούν, να έρθουν ξανά και ξανά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, φεύγοντας γεμάτοι με τις καλύτερες αναμνήσεις από έναν παραμυθένιο χώρο.

Σημαντικό εγχείρημα του Συλλόγου είναι, μέσα από αυτή την ενέργεια, να δοθεί  μια ανάσα και ένα ελπιδοφόρο μήνυμα στην ταλαιπωρημένη από την κρίση αγορά της Θεσσαλονίκης.

Οι μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι μέρες ελπίδας και αισιοδοξίας.

ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΙΟΡΤΙΝΑ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ και ΜΑΓΙΚΑ!!

Θα είναι FUNταστικά !!!”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ