Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Τούμπα – Άνοιξε το Funtastic Park

Τα γιορτινά της έβαλε κι επισήμως απόψε η Τούμπα, καθώς φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μπροστά από την εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας, ενώ άρχισε και η λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Το σήμα για να ανάψουν τα φώτα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο δόθηκε από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, Παντελή Φιλιππίδη, ενώ τα πυροτεχνήματα που ακολούθησαν έκαναν τους παρευρισκόμενους να σηκώσουν το κεφάλι ψηλά.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό είναι πολύ καλύτερο από πέρυσι. Η εκδήλωση φαίνεται ότι γίνεται θεσμός. Ευχαριστώ τον Εμπορικό Σύλλογο που κάνει αυτή την προσπάθεια κι ελπίζω να ανταποκριθούν οι συμπολίτες” σημείωσε στς δηλώσεις του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Πρόσθεσε δε ότι του χρόνου θα γίνει προσπάθεια ώστε να στολιστεί και το γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του, ο κ. Φιλιππίδης, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έγιναν για να λειτουργήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Funtastic Park, σημειώνοντας:”Ο Εμπορικός Σύλλογος, για μια ακόμη χρονιά είναι εδώ, θέλοντας να προσφέρει σε μια μεγάλη αγορά. Έγινε ένα καταπληκτικό πάρκο κι ελπίζω να το χαρούν όλοι και να περάσουν καλά“.

Το “παρών” στη φωταγώγηση του δέντρου έδωσε και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο, επικεφαλής της παράταξης “Εντάξει” Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος τόνισε τη σημασία του να γίνονται τέτοιου είδους δράσεις σε όλες τις γειτονιές της πόλης.

Η εκδήλωση εκτός από την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου και του εορταστικού διάκοσμου, περιελάμβανε καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με παραδοσιακά κάλαντα από Συλλόγους και τις παραστάσεις «Τραγουδάμε για τα Χριστούγεννα» από την Μουσική Σχολή «ΣΥΝΘΕΣΗ» και «Ένας κόσμος Χριστούγεννα» από την Θεατρική Ομάδα «ΝΤΟΥΕΝΤΕ».

Το “παρών” στα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου έδωσαν μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Καλυψώ Γούλα, η αντιδήμαρχος Οικονομικών, Άννα Αγγελίδου, η πρ. αντιδήμαρχος, Γιούλη Ρανέλλα, ο πρ. ΓΓ Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος και ο εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, περιφερειακός σύμβουλος, Χάρης Αηδονόπουλος. Το κοινό υποδέχτηκε στην πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Ελληνισμού ο πρόεδρος της Δ’ Δημοτικής Κοινότητας, Κώστας Τσιαπακίδης.

Άνοιξε τις πύλες του το Funtastic Park

Απόψε άνοιξε και επίσημα τις πύλες του και το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Εμπορικού Συλλόγου, το “FUNtastic PARK”, στην Πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Ελληνισμού, στον εξωτερικό χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Τούμπας (Γρ. Λαμπράκη με Κλεάνθους).

Το Πάρκο θα λειτουργεί μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου και θα υποδέχεται μικρούς και μεγάλους που επιθυμούν να κάνουν τις αγορές τους από τα κόσκια ή να παίξουν στο Λούνα Πάρκ. Η είσοδος στον χώρο είναι ελεύθερη, ενώ χρέωση υπάρχει στη χρήση των παιχνιδιών του λούνα παρκ.

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα έως Παρασκευή: 10.00 – 22.00

Σαββατοκύριακα: 10.00 – 23.00.

πηγή thestival

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ