Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
24.5 C
Thessaloniki
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
spot_img

Ανακαινισμένη παιδική χαρά στο Δενδροπόταμο

Τα εγκαίνια της ανακαινισμένης παιδικής χαράς στη Λεωφόρο Δενδροποτάμου (τομέας Β’ μεταξύ οδών Θωμά Χατζίκου και Ελευθερίου Βενιζέλου) πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου. Ο χώρος της διαμορφώθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης ενώ τα παιχνίδια προμηθεύτηκαν και τοποθετήθηκαν στο χώρο από την εταιρία «Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.» στο πλαίσιο της πολιτικής τους εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βασίλειος Μανωλόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Κυριάκος Κωνσταντίνου, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου κ. Κυριάκος Αβραμίδης, εκ μέρους των ΕΛΠΕ ο διευθυντής των Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Θεσσαλονίκης κ. Χριστόφορος Αντώντζιος συνοδευόμενος από στελέχη των ΕΛΠΕ, εκπαιδευτικοί και μαθητές του 6ου Νηπιαγωγείου Μενεμένης.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη παιδική χαρά του δήμου με σύγχρονα, ασφαλή και πρωτότυπα παιχνίδια και όργανα παιδικής χαράς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ