Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
12.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Η μουσικοχορευτική παράσταση “Ξενιτεμένο μου πουλί” στο Club Μύλος

Την ξεχωριστή και πρωτότυπη μουσικοχορευτική παράσταση “Ξενιτεμένο μου πουλί” του Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ παρουσιάζει η μουσική σκηνή “Club Μύλος”,  την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, με τη συμμετοχή της Dilec Koc και του Μάνου Αχαλινωτόπουλου.

“Λίγες μέρες πριν αποχαιρετίσουμε το 2017, το Club του Μύλου δίνει τη δυνατότητα στους πολυπληθείς φίλους του να παρακολουθήσουν ένα αφιέρωμα με επιλεγμένα τραγούδια της ξενιτιάς και της προσφυγιάς, του έρωτα και της αγάπης. Με τραγούδια παραδοσιακά, με αμανέδες και ρεμπέτικα, με λαϊκά και έντεχνα. Αγαπημένα τραγούδια ερμηνευμένα μοναδικά από τον κορυφαίο Έλληνα Άρχοντα Πρωτοψάλτη”, αναφέρουν οι συντελεστές.

Συμμετέχουν: Γιώργος Ξουλόγης (κιθάρα, τραγούδι),

Κατερίνα Τετερίνα (πιάνο, χορός),

Στέλλα Τσιότσιου (βιολοντσέλο, τραγούδι),

Ιβάν Γιεγκόρωφ (χορογραφίες, χορός)

Ο καταξιωμένος ερμηνευτής με τη συνοδεία του πολυβραβευμένου συνθέτη και μουσικολόγου Γιώργου Ξουλόγη στην κιθάρα και στο τραγούδι, της πολυτάλαντης Κατερίνας Τετερίνα στο πιάνο και στο χορό και της ευρηματικής Στέλλας Τσιότσιου στο βιολοντσέλο, στέλνει μέσα από τα τραγούδια που ερμηνεύει μηνύματα αγάπης, ειρήνης, αλληλεγγύης και συναδέλφωσης των ανθρώπων και των λαών.

Επί σκηνής μαζί με τον Γρηγόρη και συνεργάτες του μουσικούς συμπράττει ο κορυφαίος χορογράφος και χορευτής Ιβάν Γιεγκορωφ με κλασικές και σύγχρονες χορογραφίες που εντυπωσιάζουν.

Η παράσταση έλαβε θετικές κριτικές όπου παρουσιάστηκε, θεωρούμενη ως πρωτοποριακή και ειλικρινής μουσική πρόταση, ιδιαιτέρως έντεχνη αλλά ταυτόχρονα και βαθιά λαϊκή.
Στο club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ θα φιλοξενήσει μαζί του στη σκηνή δύο σπουδαίους καλλιτέχνες. Τη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια Dilek Koc και τον κορυφαίο δεξιοτέχνη του κλαρίνου και συνθέτη Μάνο Αχαλινωτόπουλο.

Μύλος Club

Ανδρεου Γεωργίου 56, περιοχη Σφαγεία

Ώρα προσέλευσης: 21:30′

Είσοδος: 12€, Φοιτητικο, ανέργων: 8€

Τηλ κρατήσεων: 2310.510081

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ