Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Γιορτή Παιδείας και Κοινωνικής Προσφοράς στο δήμο Βόλβης

Eπιτυχόντες μαθητές θα βραβεύσει ο δήμος Βόλβης και παράλληλα θα τιμήσει άτομα/φορείς για την κοινωνική τους προσφορά, την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 18.00΄.

Η Γιορτή Παιδείας και Κοινωνικής Προσφοράς του δήμου Βόλβης διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Σταυρού με επίκεντρο τις μαθήτριες και τους μαθητές, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ/ΤΕΙ) της χώρας.

Στο πλαίσιο της ετήσιας καθιερωμένης εκδήλωσης, την οποία οργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (Ο.Π.Α.Π.), πρόκειται να απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις σε άτομα και φορείς του δήμου Βόλβης, που διακρίθηκαν στους τομείς της κοινωνικής προσφοράς, του πολιτισμού και του εθελοντισμού.

Στη φετινή εκδήλωση, θα τιμηθούν η Ορθόδοξη Χριστιανική Αδελφότητα «Λυδία» για τα 60 χρόνια του φιλανθρωπικού της έργου και της κοινωνικής προσφοράς της, η Εθελοντική Ομάδα Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) του  δήμου Βόλβης, καθώς και ο συγγραφέας ιστορικών μυθιστορημάτων Ισίδωρος Ζουργός, για τη συμβολή του στα ελληνικά γράμματα και το συγγραφικό του έργο.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ