Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
14.7 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img

Βραδινή Ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης

Η δράση “Be a Greek” υπόσχεται ένα αξέχαστο βράδυ, με ένα δίωρο ταξίδι σε μια φανταστική για την Αθήνα εποχή, σε μια Ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης. “Ελάτε μαζί μας για να δείτε τα πανέμορφα εκθέματα του Μουσείου κάτω από τον φωτισμένο Παρθενώνα!”, λένε οι διοργανωτές, για την ξενάγηση που θα γίνει την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου.

“Ένα από τα ομορφότερα μουσεία παγκοσμίως, το Μουσείο της Ακρόπολης φιλοξενεί μερικά από τα καλύτερα και αρτιότερα αρχαιολογικά ευρήματα που υπάρχουν. Κατά τη βραδινή ξενάγησή μας σε αυτό από τον πιστοποιημένο Ξεναγό της Be a Greek, θα μπορέσουμε να μάθουμε και να θαυμάσουμε μοναδικά αριστουργήματα, όπως οι Καρυάτιδες αλλά και οι Μετόπες του Παρθενώνα, απολαμβάνοντας την αντίθεση του φωτός τους με τη νύχτα!

Μικροί και μεγάλοι, δεν πρέπει να χάσετε τη μοναδική αυτή ευκαιρία να δείτε τα αγαπημένα μας αρχαιοελληνικά θαύματα όπως ποτέ πριν, κάτω από τον πανέμορφα φωτισμένο Ιερό Βράχο της Ακρόπολης!”, τονίζουν οι διοργανωτές.
Σημαντικές Πληροφορίες

  • Ημερομηνία Ξενάγησης: Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018
  • Ώρα Έναρξης Ξενάγησης: 19:30
  • Διάρκεια Ξενάγησης: 2 ώρες περίπου
  • Κόστος Ξενάγησης: 10€/άτομο
  • Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν (με τη συνοδεία ενηλίκου).
  • Στο κόστος συμμετοχής δεν περιλαμβάνεται το κόστος του εισιτηρίου του Μουσείου. Γενική είσοδος: 5€ (Δικαιούχοι δωρεάν εισόδου στο Μουσείο και πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.theacropolismuseum.gr/el/content/meiomeni-eleftheri-eisodos-sto-mouseio-akropolis )
  • Σημείο Συνάντησης: Μουσείο Ακρόπολης, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, 11742 Αθήνα (στο εσωτερικό της κεντρικής αίθουσας στην είσοδο του Μουσείου, μετά τα εκδοτήρια εισιτηρίων)
  • Η Ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί από Διπλωματούχο Ξεναγό, μέλος της Ομάδας της Be a Greek
  • Κρατήστε τις θέσεις σας τώρα!
  • Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την δράση στο αντίστοιχο Facebook Event.

* Σας ενημερώνουμε πως η συγκεκριμένη Δράση μας δεν ενδείκνυται για παιδιά, καθώς έχει σχεδιαστεί για ενήλικες και το ύφος αλλά και η διάρκειά της είναι τέτοια που καθιστούν την παρακολούθησή της από τους μικρούς μας φίλους κουραστική. Κατά τη διάρκεια λοιπόν της Ξενάγησης, τα παιδιά που θα λαμβάνουν μέρος θα βρίσκονται υπό την εποπτεία αποκλειστικά των Συνοδών τους. Παρακαλούνται οι κ. Συνοδοί όπως προβούν στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα της Ξενάγησης καθ’όλη τη διάρκειά της και τα παιδιά να μην ενοχλούν τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

** Οι διαθέσιμες θέσεις για τη συγκεκριμένη Δράση  είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτα η σειρά προτεραιότητας με την οποία θα ολοκληρώνεται η εγγραφή των ενδιαφερομένων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ