Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
18.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα “Ναι στα φρούτα – Ναι στα λαχανικά”

Με αφορμή την λήξη της λειτουργίας του θεματικού πάρκου «Οι Μυστικοί κόσμοι» του Ευγένιου Τριβιζά στην Helexpo στο Μαρούσι Αττικής, πραγματοποιήθηκε και η τελετή λήξης των ενημερώσεων «Ναι στα φρούτα – Ναι στα λαχανικά» στο πλαίσιο του προγράμματος «Δράσεις ενημέρωσης Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών σε Σχολεία” με την συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελλάδας.

Το πρόγραμμα «Ναι στα Φρούτα Ναι στα λαχανικά» έκλεισε τον κύκλο του και αποχαιρέτισε τους «Μυστικούς κόσμους» του Ευγένιου Τριβιζά, στη Helexpo, όπου φιλοξενήθηκε, συνδυάζοντας άψογα την ενημέρωση περίπου 30.000  μαθητών για τις ευεργετικές επιπτώσεις της κατανάλωσης φρούτων και λαχανικών, με τον μαγικό κόσμο των παραμυθιών.

Στη φωτογραφία από αριστερά:  Φώτης Ευρυγένης Helexpo Attica director, Κάρμεν Ρουγγέρη, Όλγα Καραμιχαηλίδου Marketing Executive Οικονομοτεχνική ΕΠΕ,  Ιάκωβος Βαλέρης Αντιπρόεδρος ΕΑΣ Νάξου, Γιάννης Χατζηαναστασίου Helexpo Attica).

Παράλληλα αποχαιρέτισε κοινό, φορείς, συνεργάτες και εκπροσώπους των ΜΜΕ μέσα από μία σύντομη και διασκεδαστική τελετή, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, όπου Θέαμα, τραγούδι, αναμνηστικά δώρα, και το γνωστό ρητό «τρώμε καθημερινά 5 φρούτα και λαχανικά» θα είναι οι ευχάριστες αναμνήσεις όλων.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσίαση της η Κάρμεν Ρουγγέρη και ανέδειξε μέσα από κλήρωση 10 τυχερούς νικητές του διαγωνισμού, με έπαθλο ένα lap top.

Στη φωτογραφία του θέματος η διατροφολόγος του “Ναι στα φρούτα Ναι στα λαχανικά” Ελένη Καλλή με ηθοποιούς του Πάρκου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ