Το νέο βιβλίο του Σπύρου Τσιάπου με τίτλο «Το τσάι του βουνού Σιδερίτης και οι ευεργετικές του ιδιότητες» (εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία) παρουσιάζεται στον πολυχώρο Μαλλιάρης Παιδεία “Ανατόλια” (Δ. Γούναρη 39, τηλ. 2310 277113) την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, ώρα 18.30΄.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Χριστίνα Τσιτσιμπίκου,
Χημικός – Τοξικολόγος, MSc, PhD, ERT
Επίτιμη Γενική Γραμματέας Ελληνικής Εταιρείας Τοξικολογίας
Γενικό Χημείο του Κράτους
Επιτροπή Ανάλυσης Κινδύνου – Ευρωπαϊκός Οργανισμός Χημικών.
Αυγουστίνα Γκαλιτσοπούλου,
Γεωπόνος Επιστήμονας Τροφίμων, MSc, PhD
Διευθύντρια Έρευνας και Ανάπτυξης στη Βιομηχανία
Ελαιώνες Χαλκιδικής Α.Ε.
Νίκος Γεωργιάδης,
Επιστήμονας Τροφίμων – Τοξικολόγος, MSc, MBA
Επιστημονικός Υπάλληλος στην Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA)
και ο συγγραφέας Σπύρος Τσιάπος,
Γεωπόνος Επιστήμονας Τροφίμων, MSc
Τη συζήτηση θα συντονίζει η Νατάσα Μποζίνη, Δημοσιογράφος.
Είσοδος Ελεύθερη