Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
18.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Αναχώρησε για την Πετρούπολη η 22μελής αποστολή νέων από τη Θεσσαλονίκη για το διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου

Στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Κυβέρνηση της Αγίας Πετρούπολης (Ρωσία), αναχώρησε σήμερα από τη Θεσσαλονίκη 22μελής ποδοσφαιρική αποστολή νέων από την Α.Σ.ΑΚ. «Πρωταθλητές Πεύκων», προκειμένου να συμμετάσχει στο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου του σχολείου ποδοσφαίρου παιδιών και νεολαίας «Ζενίθ» που θα διεξαχθεί στη ρωσική πόλη από τις 23 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2018.

Το Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου του σχολείου ποδοσφαίρου παιδιών και νεολαίας «Ζενίθ», εις μνήμην Μπορίς Λέβιν-Κόγκαν, έχει ως στόχο την ανάπτυξη αθλητικών, φιλικών και διεθνών σχέσεων στις ακαδημίες ποδοσφαίρου νέων (γεννηθέντων το 2004). Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν οκτώ ομάδες, οι τρεις πρώτες εκ των οποίων θα βραβευθούν με κύπελλα. Στους καλύτερους σε κάθε κατηγορία παίκτες θα απονεμηθούν ξεχωριστά βραβεία, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά μετάλλια.

«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα εκπροσωπηθεί με αποστολή 22 νέων αθλητών από την ομάδα Α.Σ.ΑΚ. “Πρωταθλητές Πεύκων” στο Διεθνές Τουρνουά του Σχολείου Ποδοσφαίρου Παιδιών και Νεολαίας “Ζενίθ”, το οποίο διεξάγεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Αγία Πετρούπολη, στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφέρειά μας και την Κυβέρνηση της Αγίας Πετρούπολης. Υιοθετούμε πρωτοβουλίες και στηρίζουμε δράσεις που αναδεικνύουν τη μεταξύ μας συνεργασία και στον τομέα του αθλητισμού, με απώτερο στόχο τη διάδοση και ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στους νέους και τη συμμετοχή των ομάδων της Κεντρικής Μακεδονίας σε διεθνείς αγώνες και διοργανώσεις», υπογράμμισε ο εντεταλμένος σύμβουλος της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης σε θέματα αθλητισμού Βασίλης Ανατολίτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ