Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

«Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό Kουτί των Ήχων» συνεχίζεται στο θέατρο Τ

Μέχρι την 1η Απριλίου παρατείνονται  (2η παράταση) οι παραστάσεις του εκπαιδευτικού έργου για παιδιά «Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό Κουτί των Ήχων» που παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά φέτος στο Θέατρο Τ (Αλεξάνδρου Φλέμιγκ 16) η θεατρική ομάδα «Κοπέρνικος».

Πρόκειται για μία ευρηματική παράσταση, ένα σύγχρονο παραμύθι, που, όπως αναφέρουν οι συντελεστές, συνδυάζει μοναδικά τη θεατρική αφήγηση, τη σωματική έκφραση και τους προηχογραφημένους ήχους, δημιουργώντας ένα ιδιαιτέρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού πραγματοποιώντας πάνω από 150 παραστάσεις και τα τελευταία χρόνια περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Περίληψη:  «Τί θα συμβεί όταν ο κύριος ΚΙΧ αποφασίσει να εγκαταλείψει την Πόλη της Φασαρίας ακολουθώντας την καρδιά του; Μια φυλακισμένη πριγκίπισσα, ένας τρομερός δράκος και ένα μυστικό κουτί που πρέπει να γεμίσει με ξεχασμένους ήχους, τον ωθούν σε μια μαγική περιπέτεια!»

Η παράσταση είναι ιδιαίτερα διαδραστική και τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά καθ’ όλη τη διάρκειά της, αναγνωρίζοντας ήχους, διακρίνοντας τα μουσικά ηχοχρώματα, απαντώντας σε ερωτήσεις και βοηθώντας τον κύριο ΚΙΧ να μαγέψει τον φοβερό δράκο Μουσικόδοντα. Το κείμενο υπογράφουν οι πολυβραβευμένοι συγγραφείς και ιδρυτές της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη (Κρατικό Βραβείο το 2007 και το 2015, διεθνής διάκριση White Ravens το 2016 κ.α.) και βασικά του υλικά είναι το χιούμορ, η περιπέτεια και –φυσικά- οι ήχοι!
Παραστάσεις: κάθε Κυριακή, στις 12:00
Τιμή εισιτηρίου: 8 €
Κρατήσεις θέσεων: 2310 854333
Προπώληση εισιτηρίων στο www.gooddeals.gr
Πραγματοποιούνται και καθημερινές παραστάσεις για σχολεία, με μειωμένο εισιτήριο των 5 €, κατόπιν συνεννόησης (Πληροφορίες – Κρατήσεις: 6985028588)
Ηλικίες: Από 2,5 έως 10 ετών
Διάρκεια: 60 λεπτά

 

Ερμηνεύουν: Δημήτρης Κρίκος, Μαριαλένα Παπατριανταφύλλου

Κείμενο: Άγγελος Αγγέλου – Έμη Σίνη
Σκηνοθεσία – Φωτισμοί: Ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ & Γιωργής Σφυρής
Σκηνικά – Κοστούμια: Ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ
Επιμέλεια μουσικής- Ήχοι: Άγγελος Αγγέλου
Αφίσα: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς
Φωτογραφίες: Σοφία Γκορτζή
Βοηθ. Οργάνωσης παραγωγής: Μαργαρίτα Τζαννέτου

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ