Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

«Μια ζωή την έχουμε» – o ελληνικός κινηματογράφος ζωντανεύει στο Ξέφωτο

Άφθονο κέφι, συγκίνηση, μουσική και χορό σε μια μουσικοθεατρική παράσταση back to back στην Ελλάδα του χθες και του σήμερα, με τίτλο “Μια ζωή την έχουμε” που θα παρουσιαστεί στη μουσική σκηνή Ξέφωτο στις 2 και 9 Μαρτίου.

«Για περάστε, για περάστε μια βόλτα από το κουτούκι του Κυρ-Μελέτη, που μάταια προσπαθεί να τα φέρει βόλτα με την γκρινιάρα κομπανία μουσικών του, με τον βοηθό του, τον Ζήκο, που μόνο προβλήματα του προκαλεί και με τη Μαρίκα που αντί να τηγανίζει κεφτέδες, χορεύει μάμπο  μπραζιλέρο.

Πελάτες του, οι  Φουρτουνάκηδες και οι Βροντάκηδες, ο “χαλβάς” ο Ευτύχης από την Πόλη, οι εργάτες της ΥΦΑΣΜΑΤΕΞ , η  Ρένα που ψάχνει το χαμένο λαχείο και άλλοι τρελοί..!

Και σαν να μην του  έφταναν αυτά έχει  ν’ αντιμετωπίσει και τις αδερφές του, την μικρή τη Μαρίνα, που ξέρει πως θα είναι ο άντρας που θα παντρευτεί, αλλά δεν τον βρίσκει και την άλλη,  τη μεγάλη, που τον βρήκε τον.. Θανασάκη, τον πολιτευόμενο,  και ετοιμάζεται να τον παντρευτεί.

Τον ίδιον προσπαθούν, φίλοι και συγγενείς, να του φορτώσουν για νύφη την Ωραία των Αθηνών μα εκείνος… ονειρεύεται την Πριγκηπέσα του που του έχει κλέψει την καρδιά…

Και με τούτα και με τ’ άλλα τα χρέη του Κυρ-Μελέτη φτάσανε στο ένα εκατομμύριο εκατόν μια χιλιάδες εκατόν μια και δέκα!», όπως περιγράφουν οι συντελεστές.

Σύνθεση- Διασκευή κειμένων- Σκηνοθεσία: Δέσποινα Σαρόγλου

Χορογραφίες: Εύα Ποσπορέλη

Ερμηνεύουν, παίζουν, τραγουδούν οι

Φαίδων Γραμματικόπουλος, Σίσσυ Δαμδούμη, Βαγγέλης-Ραφαήλ Καλλίτσογλου,

Κωνσταντίνος Κάτσος, Αγγελική Κωστάκη,

Εύα Ποσπορέλη, Δέσποινα Σαρόγλου, και Γιάννης Τσακμάκης

Οργάνωση Παραγωγής: Μάρι Χεκιμιά

Ξέφωτο, Λυκούργου 5 Λαδάδικα, Κρατήσεις: 6931091534, 2314015911    

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ