Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

«Χορεύουμε;;; Τα μαθήματα αλλιώς!!!» από το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης

Για τέταρτη συνεχή χρονιά το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης διοργανώνει το μεγάλο εκπαιδευτικό, καλλιτεχνικό, επιμορφωτικό Forum. Μια μεγάλη γιορτή που φέτος έχει θέμα το Χορό στη Μουσική.  Από 3-9 Μαρτίου το Κ.Ω.Θ. ανοίγει και πάλι τις πόρτες του σε όλους όσους ενδιαφέρονται να πειραματιστούν, να καταθέσουν ιδέες  και να βιώσουν με ολιστικό  τρόπο την εκπαίδευση.

“Τα μαθήματα αλλιώς!!! Με την ελαφράδα και την έμπνευση του Χορού!!! Επτά ημέρες γεμάτες εργαστήρια, συναυλίες, παρουσιάσεις, αυτοσχεδιασμούς, όπου καθηγητές, σπουδαστές και γονείς, αλλά και οι καλεσμένοι αξιόλογοι μουσικοί και παιδαγωγοί της Θεσσαλονίκης και της Ελλάδας γενικότερα, ανταλλάσσουν απόψεις και προσφέρουν γνώσεις κι εμπειρίες γύρω από το θέμα της εκπαίδευσης και της μουσικής τέχνης”, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές.

Με ζητούμενο τη μεγαλύτερη επίγνωση και εμβάθυνση, αλλά και την ικανότητα για συνεργασία, οι καθηγητές εγκαταλείπουν τις αίθουσες διδασκαλίας και μεταφέρουν τις προτάσεις τους στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Κ.Ω.Θ. «Μελίνα Μερκούρη», συντροφιά με τα πάνελ των γονέων, τις αναζητήσεις των σπουδαστών και τα μουσικά δρώμενα.

Σε όλες τις δράσεις του Forum η είσοδος είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες στη Γραμματεία του Κρατικού Ωδείου, Φράγκων 15, τηλ 2310 500359  και 2310 510551, εσωτ.3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ