Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
18.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Κατασκευές για ενήλικες στη δημοτική βιβλιοθήκη Άνω Πόλης

Δραστηριότητες για ενηλίκες θα πραγματοποιηθούν το Μάρτιο στη δημοτική βιβλιοθήκη Άνω Πόλης (Κρίσπου 7, τηλ. 2310219329), όπως ανακοινώθηκε από τη δημοτική αρχή. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Κατασκευή υφασμάτινων διακοσμητικών λουλουδιών (fabric flowers)
    για ενήλικες, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Μαρτίου, ώρα 5 μ.μ.-7 μ.μ. στη Βιβλιοθήκη Άνω Πόλης  με εκπαιδεύτρια την εθελόντρια Luigina Piccirillo.

Υλικά που θα χρειαστούν: Διάφορα υφάσματα σε χρώματα της αρεσκείας σας, κατά προτίμηση φόδρα στυλό ρεσό κεράκια (2) αναπτήρας κλωστή και βελόνα ραψίματος πιστολάκι σιλικόνης και 2-3 ράβδοι σιλικόνης (προαιρετικά)χάντρες ή διακοσμητικές καρφίτσες ρούχων με στρας.!

Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά απαιτείται προεγγραφή.Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας ενώ θα υπάρξει λίστα αναμονής σε περίπτωση υπεράριθμων εγγραφών.

  • Διακόσμηση πασχαλινής λαμπάδας
    για ενήλικες, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Μαρτίου, ώρα 5 μ.μ.-7 μ.μ. στη Βιβλιοθήκη Άνω Πόλης με εκπαιδεύτρια την εθελόντρια Luigina Piccirillo.

Υλικά που θα χρειαστούν: πλακέ λευκές λαμπάδες (2) στρογγυλή μεγάλη λευκή λαμπάδα, λαμπάδα στο χρώμα που θέλετε (1) χαρτοπετσέτα με σχέδιο της αρεσκείας σας κεράκι ρεσό αναπτήρας κουταλάκι γλυκού μεταλλικόκορδέλες στα χρώματα και σχέδια που σας αρέσουν κόλλα stick σπάγκο λουλούδια υφασμάτινα,κομματάκιαυφάσματος κι ότι άλλο θέλετε να προσθέσετε στη διακόσμηση της λαμπάδας σας

Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά απαιτείται προεγγραφή. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας ενώ θα υπάρξει λίστα αναμονής σε περίπτωση υπεράριθμων εγγραφών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ