Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Family Conceρt #05:Flute / Guitar muzike στο Alte Fablon και στη ΔΕΘ

Η Ειρήνη Χουλιάρα στο φλάουτο και ο Μάριος Ποδάρας στην κιθάρα θα είναι η επόμενη συναυλία του muzike. family conceρts. Θα παίξουν έργα ελλήνων συνθετών όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Ελένη Καραΐνδρου. Το Family Concept #05: Flute / Guitar muzike θα βρεθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου, ώρα 11 π.μ. στο καινούργιο μαγαζί της πόλης, το Alte Fablon (Φιλίππου 71).

Η Ειρήνη Χουλιάρα μαθήτευσε στο ωδείο Δημόπουλου Κοζάνης με καθηγητή τον Δημόπουλο Νικολό με τον οποίο και ολοκλήρωσε τις σπουδές της παίρνοντας το δίπλωμα φλάουτου με βαθμό Άριστα. Συμμετείχε στην ορχήστρα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με μαέστρο τον Δημήτρη Δημόπουλο παίζοντας φλάουτο και πίκολο.

Έχει γράψει μουσική για παιδικά παραμύθια και ποιητικές συλλογές, βασικός πυρήνας του μουσικού σχήματος “Μελιρί” και παράλληλα ενεργή ως μουσικός, παίζοντας φλάουτο, κιθάρα και τραγουδώντας, σε μια ευρεία γκάμα μουσικών ειδών όπως blues, folk με συμμετοχές σε μουσικά σχήματα της πόλης. Ζει και δημιουργεί στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μάριος Ποδάρας ξεκίνησε μαθήματα βιολιού σε ηλικία τεσσάρων ετών. Ξεκίνησε να παίζει πολύ αργότερα κιθάρα και ίδρυσε με τον σύνθετη Ηρακλή Προκοπίου και τον μαέστρο Βασίλη Ασχονίτη το σατιρικό μουσικό συγκρότημα “Salmagundi and the Hodgepodge”. Ιδρυτικό μέλος και ενορχηστρωτής της μουσικής κολεκτίβας “los lobos son borrachos” και βασικός πυρήνας του project ηλεκτρονικής μουσικής “Deep In Mind” μαζί με τον Bjorn Alexandridis.

Eίναι μέλος του μουσικού σχήματος “Μελιρί” και του “Reggetiko Project”, ενώ έχει γράψει μουσική για κινηματογράφο και παραστάσεις σύγχρονου χορού. Έχει συμμετάσχει σε δίσκους και συλλογές που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα μουσικών ειδών όπως Ρεμπέτικο, Rock, Blues, Jazz, Punk, Psychedelic. Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη.

Oι θέσεις είναι περιορισμένες.

Τιμή εισιτηρίου: Δωρεάν έως 6 ετών, 10€ / ενήλικες, 5€ / άνω των 6 ετών

Για κρατήσεις και οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στο Facebook messenger του muzike, στο muzike.thessaloniki@gmail.com ή καλέστε στο τηλ. 694 6674656.

Οι συναυλίες διαρκούν μια ώρα.

Όλες οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές σε εγκύους και σε όσους συνοδεύονται από παιδιά.

 

muzike. family conceρts @ ΕXPO baby

 

Την Κυριακή 11 Μαρτίου στις 18.30΄ το muzike. family conceρts θα κάνει μια στάση στο Συνεδριακό Κέντρο ”Ιωάννης Βελλίδης” αποκλειστικά για το κοινό της ΕXPO baby 2018.

Ο Θάνος Τσαλκιτζίδης με το σαξόφωνό του, θα κινηθεί μουσικά σε ρυθμούς τζαζ στο Συνεδριακό Κέντρο ”Ιωάννης Βελλίδης” σε ένα μοναδικό σεμιναριακό και εκθεσιακό γεγονός, ένα διήμερο αφιερωμένο στην εγκυμοσύνη, στους νέους γονείς, στο μωρό και σε παιδιά έως 6 ετών.

Ο Θάνος Τσακιλτζίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη. Μαθητεύει στο Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης με καθηγητή τον Δημήτρη Τσέλιο και έχει παρακολουθήσει master classes με τους Jean-Marie Londeix, Hayden Chisholm, Θανάση Φυσέκη, Στάθη Μαυρομμάτη και Ευθύμη Τσακίρη.

Συμμετείχε στην συμφωνική ορχήστα του δημοτικού ωδείου Κοζάνης με μαέστρο τον Δημήτρη Κτιστάκη παίζοντας σοπράνο, άλτο και βαρύτονο σαξόφωνο. Είναι μέλος της Φιλαρμονικής του Δήμου Κοζάνης «Πανδώρα» και έχει συμμετάσχει σε διάφορα μουσικά σχήματα παίζοντας σαξόφωνο, σε μια ευρεία γκάμα μουσικών ειδών όπως Jazz, Blues, Funky αλλα και παραδοσιακά. Ζει και δημιουργεί στη Θεσσαλονίκη.

Oι θέσεις είναι περιορισμένες.
Για κρατήσεις είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας στο παρακάτω link: https://www.expobaby.gr/kratiseis-thesewn.html

Στην EXPO baby η συναυλία διαρκεί 45′.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε εγκύους και σε όσους συνοδεύονται από παιδιά.

 

muzike. family conceρts 

Τα muzike. family conceρts είναι μια σειρά από συναυλίες για γονείς, παππούδες, γιαγιάδες, θείους και φίλους που θέλουν να περάσουν χρόνο μαζί με τα παιδιά τους, ακούγοντας ζωντανή μουσική.

Σε διάφορους χώρους της πόλης, χωρίς να χρειάζεται να προβληματιστούν για τους περιορισμούς και τις δυσκολίες που συναντάει κανείς έχοντας μικρό παιδί ή βρέφος σε μια αίθουσα συναυλιών, απολαμβάνουν ποιοτικό και ξέγνοιαστο χρόνο μαζί. Κάθε συνάντηση και διαφορετικό μέρος, κάθε συνάντηση και διαφορετική μουσική εξερεύνηση.

Τα παιδιά μπορούν να κλάψουν, να γελάσουν, να θηλάσουν, να εκφραστούν όπως αισθάνονται. Οι καλλιτέχνες είναι έτοιμοι να δεχθούν την περιέργεια των μικρών ακροατών και οι χώροι είναι ασφαλείς ώστε τα παιδιά να μπορούν να κινηθούν ελεύθερα ανάλογα με τη διάθεση, τις ανάγκες και τη φαντασία τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο facebook messenger, στο muzike.thessaloniki@gmail.com ή στο 694 6674656.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.facebook.com/muzike.thessaloniki

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ