Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
16.6 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Ο Οργανισμός Τουρισμός Θεσσαλονίκης στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου

Σημαντικές επαφές «τουριστικής διπλωματίας» πραγματοποίησε η Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης- Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολητικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, κ. Βούλα Πατουλίδου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου.

Η κ. Πατουλίδου συμμετείχε στο 8ο UNTWO Silk Road Ministers Meeting που διεξήχθη την πρώτη μέρα λειτουργίας της Διεθνούς Έκθεσης και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού και στο  «Δρόμο του Μεταξιού».

Οι εκπρόσωποι των χωρών που συμμετείχαν στο 8o UNTWO Silk Road Ministers Meeting υποδέχθηκαν θερμά την επίσημη ανακοίνωση για τη διοργάνωση από την Θεσσαλονίκη της 8ης UNWTO International Meeting on Silk Road Tourism ,η οποία θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο στην πόλη.

Στους συμμετέχοντες της συνάντησης ήταν η υπουργός Τουρισμού,  κα Έλενα Κουντουρά, ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της ΠΚΜ κ.Αλέξανδρος Θάνος και άλλοι.

Η πρόεδρος του ΟΤΘ συναντήθηκε κατόπιν με τον Γενικό Γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού,  κ. Zurab Pololikashvili o οποίος έπλεξε το εγκώμιο της τουριστικής Θεσσαλονίκης, χαρακτηρίζοντας την ως «μια ιδιαίτερα όμορφη πόλη».

Η κ. Πατουλίδου πρόσφερε στον κ Pololikashvili ένα αναμνηστικό δώρο χαρακτηριστικό της Μητροπολητικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ