Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
24.5 C
Thessaloniki
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
spot_img

Ονοματοδοσία “Πλατείας Εμμανουήλ Παππά” στους Αμπελόκηπους

Τον αρχηγό της Επανάστασης του 1821 στη Μακεδονία τίμησαν το Σάββατο 24/03 στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης καθώς πραγματοποιήθηκε η τελετή ονοματοδοσίας της πλατείας στη συμβολή των οδών Ελευθερίας και 28ης Οκτωβρίου (Β’ ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων) σε «Πλατεία Εμμανουήλ Παππά».

Για τον ηρωισμό του ένδοξου Μακεδόνα αγωνιστή της Επανάστασης του 1821 Εμμανουήλ Παππά, ο οποίος έδωσε τη ζωή του και την περιουσία του για την ελευθερία της πατρίδας και της Μακεδονίας κατά την πρώτη φάση της Επανάστασης, μίλησε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά κ. Δημήτριος Νόττας, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Εμμανουήλ Παππά κ. Γεώργιος Πάνος, οι Αντιδήμαρχοι κκ Βασίλειος Μανωλόπουλος, Γεώργιος Κατζικάς, Κωνσταντίνου Κυριάκος, Μανώλης Ιωαννίδης, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαρία Αποστολίδου και Παύλος Κεσόγλου, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελοκήπων κ. Ελένη Κόπτη, ο πρώην Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων κ. Στράτος Σιμόπουλος, Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου μας και του Δήμου Εμμανουήλ Παππά, του κλήρου, των σωμάτων ασφαλείας και πλήθος κόσμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ