Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Οι SKG’s Dub Alliance στον πολυχώρο WE

Οι SKG’s Dub Alliance κλείνουν 3 χρόνια παρουσίας στην ελληνική dub σκηνή και το γιορτάζουν με δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Οχτώ μήνες μετά την κυκλοφορία του πρώτου album τους “Elephant Bass” από το ελληνικό label Reggaewise, οι τρεις Θεσσαλονικείς θα παρουσιάσουν ένα εκρηκτικό live dub show με διασκευές, με παλιά, αλλά και ακυκλοφόρητα κομμάτια.  Στη Θεσσαλονίκη η συναυλία θα δοθεί στις 29 Μαρτίου στον πολυχώρο WE (Λεωφόρος 3ης Σεπτεμβρίου και Γρηγορίου Λαμπράκη, τηλ. 231 028 4700).

Ο συνδυασμός φωνητικών patois από τον Big Shine, κρουστών και scratches από τον Lorrd και επιθετικών basslines από τον Digital Monk έχει οδηγήσει την τριάδα αυτή στο να γίνει η αγαπημένη dub μπάντα του ελληνικού – και όχι μόνο – κοινού. Οι συνεργασίες τους με τον Τζαμαϊκανό Skarra Mucci, τους Γερμανούς Illbilly Hitec, τον Καναδό Dubmatix και άλλους θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες, τοποθετώντας τους πλέον για τα καλά στον παγκόσμιο χάρτη της reggae κουλτούρας.

Από το line-up δεν θα μπορούσε να λείπει ο Κρητικός dub master Professor Skank, γνωστός για τις συνεργασίες του με Mad Professor, Zion Train, Dreadzone, African Simba, Earl Sixteen και το Reggae Vibes festival στον Άγιο Νικόλαο, καθώς και ο Insom, μέλος του Reggaewise και ένας απ’ τους σημαντικότερους εκπροσώπους του jungle/drum&bass ήχου της χώρας.

Οι δύο συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στις 29 και 31 Μαρτίου, στο WE (Θεσσαλονίκη) και στο Tres (Αθήνα) αντίστοιχα.

ΠΕΜΠΤΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

SKG’s Dub Alliance LIVE
Professor Skank – live dub mix
Insom
Daddy Vertigo
Positive Vibes
Kuriakou
+ special guests

WE
Λεωφόρος 3ης Σεπτεμβρίου και Γρηγορίου Λαμπράκη
Thessaloníki 54636

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00΄ και η είσοδος είναι 6 ευρώ με μπύρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ