Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
19.7 C
Thessaloniki
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img

Εκδηλώσεις στον Πολυχώρο Μαλλιάρης Παιδεία “Ανατόλια”

Σειρά βιβλιοπαρουσιάσεων περιλαμβάνει το πρόγραμμα των επόμενων εκδηλώσεων του Απριλίου στον Πολυχώρο Μαλλιάρης Παιδεία «Ανατόλια» (Δ.Γούναρη 39, Καμάρα).

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

 

Πέμπτη 19/04/2018, ώρα 6:30 μ.μ.

Παρουσίαση του βιβλίου της Σουζάνας Παντελιάδου με τίτλοΜαθησιακές δυσκολίες – δυσλεξία. Οδηγός για γονείς» (εκδόσεις Πεδίο). Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Γεωργία Μπάρου, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Δυσλεξία και Μαθησιακές Δυσκολίες, Αναστασία Αλευριάδου, Καθηγήτρια, Αναπληρώτρια Πρύτανης, Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας, Κωνσταντίνα Πηλείδου, Σχολική Σύμβουλος 10ης ΕΠ ΕΑΕ, η συγγραφέας Σουζάνα Παντελιάδου, Καθηγήτρια Ειδικής Αγωγής – Μαθησιακών Δυσκολιών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 

Παρασκευή 20/4/2018, ώρα 7 μ.μ.

Παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Τζιρίτα με τίτλο: «Η καρδιά του βράχου» (εκδόσεις Ψυχογιός). Για το βιβλίο θα μιλήσει η συγγραφέας Μάρθα Πατλάκουτζα. Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

 

Τετάρτη 25/4/2018, ώρα 7 μ.μ.

Παρουσίαση του βιβλίου «Πόλεμος και Αντίσταση στη Θεσσαλία. Όψεις της ιστορίας της κατά τη δεκαετία του ’40» (εκδόσεις ΤΟΠΟΣ). Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Γιώργος Μαργαρίτης, Καθηγητής Ιστορίας, ΑΠΘ, Βασιλική Λάζου, Ιστορικός, Τμήμα Πολιτικών Επιστημών, ΑΠΘ, Δόμνα Κόφφα, Ιστορικός, Νίκος Χριστοφής, Ιστορικός, ΠΑΜΑΚ και Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Συντονίζει ο Χρίστος Μάης, Ιστορικός, Υπ. διδάκτορας Πανεπιστήμιο Leiden.

 

Παρασκευή 27/4/2018, ώρα 7 μ.μ.

Παρουσίαση του βιβλίου «Δρόμοι Αριστεροί –Διαψεύσεις Προσδοκίες» (εκδόσεις Ίνδικτος) του Σπύρου Λυκούδη. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Αντώνης Μανιτάκης, Ομότιμος Καθηγητής ΑΠΘ, πρώην Υπουργός, Χάρης Καστανίδης, πρώην Υπουργός, Νιόβη Παυλίδου, Καθηγήτρια Πολυτεχνικής ΑΠΘ και ο συγγραφέας Σπύρος Λυκούδης, Αντιπρόεδρος της Βουλής. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Δρ. Βασίλης Χουλιάρας, Πρόεδρος της Εταιρείας Οικονομολόγων Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ