Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Συζήτηση για το μετρό στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Εκτενής συζήτηση για το έργο του μετρό, με τον Πρόεδρο της εταιρίας “Αττικό Μετρό” Γιάννη Μυλόπουλο θα γίνει αύριο στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης, η διοίκηση του Ε.Ε.Θ. προσκαλεί κάθε μήνα έναν σημαίνοντα παράγοντα προκειμένου να αναλύσει ένα θέμα της αρμοδιότητός του στα μέλη του Επιμελητηρίου αλλά και να συζητήσει μαζί τους για όλες τις πτυχές του.
“Ευχαριστούμε θερμά τον καθηγητή Γιάννη Μυλόπουλο που αποδέχθηκε την πρόταση μας και αύριο θα είναι μαζί  μας προκειμένου να μας αναλύσει σημαντικά ζητήματα γύρω από το πολύπαθο αυτό έργο, τα οποία έχουν καταταλαιπωρήσει πολλούς επαγγελματίες και καταστηματάρχες. Είμαι βέβαιος ότι θα γίνει μία πολύ διαφωτιστική και εποικοδομητική συζήτηση”, τόνισε ο κ. Ζορπίδης.
Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Θ. καλεί όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου που επιθυμούν να ενημερωθούν για το μετρό να προσέλθουν στην συνεδρίαση, που θα είναι ανοικτή για το κοινό.

Η συνεδρίαση του ΔΣ θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα και θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα “Θεσσαλονίκη” των εγκαταστάσεων του Ε.Ε.Θ. (Αριστοτέλους 27 – Α’ όροφος).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ