Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Οι Opera Chaotique στη Μαύρη Τρύπα

Οι Tenorman & Voodoo Drummer γιορτάζουν 7 χρόνια γεμάτα περιπέτειες,  3 Albums, ταξίδια, παραστάσεις σε 5 γλώσσες, συνεργασίες, αγάπη. Σε μια παράσταση γιορτή, που θα δοθεί στη “μαύρη Τρύπα”, την Πέμπτη 3 Μαΐου.

Γιώργος Τζιουβάρας (Tenorman): Φωνή, Αφήγηση, Πιάνο,  Χρηστος Κουτσογιάννης (Voodoo Drummer): Ντραμς

Με την Όλγα Δριβάκου
τη σοπράνο Μαριλένα Ζουμπουλόγλου
τη Δανάη Παπαδημητρίου
την ηθοποιό Χρύσα Τουμανιδου
την Konsta Ntina aerial dancing
και τον Άλκη Κανίδη


Όπως περιγράφουν οι διοργανωτές: Με αναπάντεχα ανατρεπτικό χιούμορ, άκρως σουρεαλιστική φαντασία και εκρηκτικές μουσικές αλχημείες, οι Opera Chaotique έχουν καταφέρει μέσα σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια να χαρτογραφηθούν ως ένα απολύτως μοναδικό φαινόμενο του μουσικού στερεώματος. Το ιδιαίτερο αυτό δίδυμο που καταπατά επιδεικτικά τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην όπερα, τη τζαζ, το καμπαρέ και την ποπ, δημιουργηθηκε το 2011 από τον Tenorman φωνή/αφήγηση και πιάνο και τον Voodoo Drummer στα ντραμς ξεχώρισε αμέσως για το ιδιαίτερο μουσικό στίγμα, τη μοναδική αισθητική και την σαρωτική σκηνική παρουσία τους.

Μέσα σε έξι χρόνια από την ίδρυσή τους οι Opera Chaotique έχουν γυρίσει όλη την Ελλάδα, έχουν παίξει σε σημαντικά hotspots όπως το Faust, Sani Festival, Badminton, Half Note Jazz Club, Μύλος, Rockwave Festival, με αποκορύφωμα το Φεστιβάλ Αθηνών και έχουν συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες ( Δ. Σαββόπουλος , Λ. Μαχαιρίτσας, Μ. Πασχαλίδης κ.α.)

Πολύ γρήγορα κατάφεραν να διασχίσουν τα στενά μουσικά σύνορα της χώρας τους και να εμφανιστούν σε 13 μεγάλες Ευρωπαικές πόλεις, και σε 2 στην Ασία . Το πρόγραμμα των συναυλιών τους έχει πλέον σταθερές εμφανίσεις σε ιστορικά θέατρα, club και φεστιβάλ όπως το White Trash και Lido του Βερολίνου, το Theaterhaus της Στουτγκάρδης, το Harlem Jazz Club της Βαρκελώνης, το Backstage Club της Αγίας Πετρούπολης και το Secret Garden Party της Μ.Βρετανίας αλλά και περιοδείες σε Ιταλία και Πορτογαλία.

To 2017-2018 θα περιοδεύσουν σε Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Ελλάδα κ.α.

Ζωντανή Μαύρη Τρύπα

Βαίου 5, Πλατεία Μοριχόβου, Λαδάδικα

Προσέλευση: 21:30΄

Τηλ κρατήσεων: 2310510081
Εισιτήριο θεάματος: 7€

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ