Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
16.6 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Ποδηλατίζω με ασφάλεια – Εκδήλωση στον Κήπο του Αλέξανδρου

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Active Hellas και τη συμμετοχή της Τροχαίας, διοργανώνει ποδηλατική Δράση Κυκλοφοριακής Αγωγής και Οδικής Ασφάλειας από τις 11-13 Μαΐου στον “Κήπο του Αλεξάνδρου” στην Παραλία της πόλης.

Το πρόγραμμα «ΠοδηλατίΖω με ασφάλεια» το οποίο είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων αποτελεί τον κεντρικό κορμό της δράσης, η οποία είναι αφιερωμένη στο ποδήλατο, τα παιδιά και την οικογένεια.

Το τριήμερο από σήμερα Παρασκευή 11 έως και την Κυριακή 13 Μαΐου η παραλία της Θεσσαλονίκης θα πλημμυρίσει από μικρούς και μεγάλους που έχουν επιλέξει το ποδήλατο για την άσκηση και την ψυχαγωγία τους αλλά και ως μεταφορικό μέσο για τις μετακινήσεις τους.

Στο πλαίσιο της δράσης, θα υπάρχουν και παράλληλες δραστηριότητες εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου, σχετικές με την συντήρηση του ποδηλάτου και τη σημασία του για την καθημερινή ασφάλεια, δωρεάν έλεγχος ποδηλάτων των επισκεπτών, ζωγραφική για μικρά παιδιά με θέμα το ποδήλατο, εκπαίδευση μικρών ποδηλατών στην απόκτηση δεξιοτήτων και εκμάθηση ασφαλούς οδήγησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ