Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
12.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Ανακοίνωση του Δήμου Θεσσαλονίκης για όσους επλήγησαν από την πρόσφατη νεροποντή

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης πληροφορεί τους δημότες που επλήγησαν από τη νεροποντή της Πέμπτης 10.05.2018 για τα παρακάτω:

α) Για φθορές σε οχήματα μπορούν να απευθύνονται, το συντομότερο δυνατό, με αίτησή τους στην Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, Βασ. Όλγας 198,  ΤΚ 54655, τηλ.  2313319855), από όπου θα ζητούν βεβαίωση έκτακτων καιρικών φαινομένων για την 10.05.2018, την οποία ακολούθως θα προσκομίζουν στην ασφαλιστική τους εταιρεία για τις περαιτέρω ενέργειες.

β) Για φθορές σε επιχειρήσεις θα πρέπει να απευθύνονται, το συντομότερο δυνατό, με αίτησή τους στο Δήμο Θεσσαλονίκης (Τμήμα Πρωτοκόλλου, Βασιλέως Γεωργίου Α΄1, ΤΚ 54636, 1ος όροφος), ζητώντας διενέργεια αυτοψίας και καταγραφή ζημιών. Οι αιτήσεις θα διαβιβάζονται στην Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Για τον προσδιορισμό του ύψους της ζημιάς θα διενεργηθεί επιτόπια αυτοψία από τις αρμόδιες επιτροπές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

γ) Για φθορές σε κατοικίες (οικοσκευές) θα πρέπει να απευθύνονται, το συντομότερο δυνατό, με αίτησή τους στο Δήμο Θεσσαλονίκης (Τμήμα Πρωτοκόλλου, Βασιλέως Γεωργίου Α΄1, ΤΚ 54636, 1ος όροφος), ζητώντας διενέργεια αυτοψίας και καταγραφή ζημιών.

Για τον προσδιορισμό του ύψους της ζημιάς θα διενεργηθεί επιτόπια αυτοψία από τις αρμόδιες επιτροπές του Δήμου.

Για τις περιπτώσεις β) και γ) ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχουν συγκροτήσει τις αρμόδιες επιτροπές, ώστε να δρομολογηθούν άμεσα οι αυτοψίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ