Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ burger ξεκινά αύριο στη Θεσσαλονίκη!

Το Burger Fest, το πρώτο food festival της χώρας αφιερωμένο στο burger, ταξιδεύει για πρώτη φορά βόρεια για μια ανοιξιάτικη στάση στην Θεσσαλονίκη σ’ ένα ζουμερό και γευστικό τριήμερο, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές.

Από 18 έως 20 Μαΐου στη Δ.Ε.Θ. θα διοργανωθεί το Burger Fest Θεσσαλονίκη 2018, σε ένα χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει με τις καταλληλότερες συνθήκες τις συμμετοχές από τα αγαπημένα μας burger houses και χιλιάδες επισκεπτών που αναμένονται να δώσουν δυναμικό παρόν.

Για τρεις ημέρες τα καλύτερα εστιατόρια και burger houses της πόλης, θα σερβίρουν λαχταριστά πιάτα με μπιφτεκόψωμα σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς, ενώ παράλληλα happenings, θεματικά περίπτερα, live, dj set ραδιοφωνικών παραγωγών και πολλές εκπλήξεις θα ολοκληρώνουν το πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Τρεις ημέρες λοιπόν γεμάτες burger, μουσική και ψυχαγωγία!

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές:

Στη μεγάλη γιορτή του burger, μαζί με τη μοναδική θαλασσινή αύρα της Θεσσαλονίκης, ετοιμαστείτε να απολαύσετε ανεπανάληπτες γεύσεις που θα προκαλέσουν εκρήξεις απόλαυσης στον ουρανίσκο. Το κάθε Burger House θα έρθει με ένα menu διαμορφωμένο (και προσαρμοσμένο τιμολογιακά) σε συνδυασμούς που κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση αποκλειστικά στο Burger Fest | Θεσσαλονίκη 2018!

Από mini-burgers μέχρι μεγάλες ζουμερές μερίδες και από το παραδοσιακό καλοψημένο μοσχαρίσιο μπιφτέκι μέχρι πιο ιδιαίτερους συνδυασμούς – vegetarian προτάσεις ή εξωτικά burgers από κρέας κροκόδειλου και kobe beef.

Τις μοναδικές γεύσεις του Burger Fest | Θεσσαλονίκη 2018 κι επειδή φαγητό χωρίς την κατάλληλη μουσική υπόκρουση δεν πάει, η ομάδα του Burger Fest για την απόλαυση σας και μόνο ετοίμασε ένα δυναμικό κι εκρηκτικό Line Up αγαπημένων καλλιτεχνών.

Την πρώτη μέρα θα απολαύσουμε τον International Showman Tonis Sfinos μαζί με τους Kazoo (Salonika), τη δεύτερη τους The Bon Viveurs [Ex the BURGER PROJECT] και Vanilla the band, ενώ η τρίτη μέρα κλείνει εκρηκτικά με Locomondo και BAiLdSA! Το μουσικό πρόγραμμα ολοκληρώνουν DJ sets απο τον Sergio T και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς manstaradio.gr, Beater.gr & Radio Nowhere!

Τέλος, το festival κλείνει με το Μεγάλο Βραβείο του Καλύτερου burger house για το Burger Fest | Θεσσαλονίκη 2018 και καλύτερου burger του φεστιβάλ που θα ψηφίσει αποκλειστικά το κοινό!

Πληροφορίες

Προπώληση – Διάθεση Εισιτηρίων/Presale Tickets:

E -Tickets: Αποκλειστικά από το Viva.gr στο παρακάτω Link:

https://www.viva.gr/tickets/festival/deth-helexpo/burger-fest-18/

Τιμές Εισιτηρίων / Ticket Prices :

Γενική Είσοδος – Φοιτητικό, Ανέργων, Πολυτέκνων με 1 μπύρα

General Ticket – Students, Unemployed, Multichild με with 1 beer | 4€

Γενική Είσοδος – με 1 μπύρα | General Ticket – with 1 beer | 5€

Γενική Είσοδος – 3ημέρου με 1 μπύρα | General Ticket – 3days with 1 beer | 10€

Πού: Δ.Ε.Θ | TIF Helexpo

Πότε: 18, 19 και 20 Μαΐου 2018

Πόσο: 5€ [με μπύρα]/ Ελεύθερη είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών

How much : 5€ [with beer]/ Free Entrance for kids under 12 years old

Διοργάνωση: BFoundation

Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 17:00 – 00:00,Σαββάτο 13:00 – 00:00 & Κυριακή 13:00 – 00:00.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ